Ja tak właśnie podchodzę do intensywniejszego wypadania włosów przed zimą, i zaraz po.
Oczywiście nie zaszkodzi ich odżywić teraz kiedy są osłabione, byle nie przesadzić.
Tylko u mnie jest dziwne to , że przez cały rok na okrągło wypadają Już nie mam siły z tym walczyć, łysa powoli zostanę.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-27, 13:10
NudnaBaba napisał/a:
martula napisał/a:
Ja tak właśnie podchodzę do intensywniejszego wypadania włosów przed zimą, i zaraz po.
Oczywiście nie zaszkodzi ich odżywić teraz kiedy są osłabione, byle nie przesadzić.
Tylko u mnie jest dziwne to , że przez cały rok na okrągło wypadają Już nie mam siły z tym walczyć, łysa powoli zostanę.
Oj babeczko, ale może to jakaś choroba. Jak długo tak ciągle Ci wypadają te włosy??
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Ja nie rozjaśniam i nie farbuje włosów od jesieni do wczesnej wiosny (no chyba że jakieś wesele w planach jest) i łykam tabletki ze skrzypemam.Na mnie działa! Zaoszczędzam na fryzjerze i więcej włosów na głowie mam.Bo najbardziej mi wypadają po farbowaniu.
ja kiedys miałam strasznie gęste włosy. niestety zmieniło się to bezpowrotnie. zaczeły mi wypadac na potęgę, przyczyna niezidentyfikowana. zainwestowałam w szampon vichy wzmacniający (na allegro mozna kupić zestaw 600 ml za 70 zł) i od tego czasu jest o niebo lepiej! przy myciu nie lecą, przy czesaniu nie lecą, na ubraniach też mi tyle nie osiada. rozmyślam żeby kupić jakiś suplement (silicę stosowałam-dośc dobra) i powinno być z górki. a szampon polecam bardzo!
Informacje: Dołączyła 154 dni temu Posty: 350 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-02-07, 13:54
Kochane mi też strasznie leciały włosy ale nareszcie jakaś poprawa:D
Również polecam maskę na włosy WAX (tylko ja mam do blond ) pozatym łykałam skrzypovitę i przerzuciłam sie potem na silicę:) ogólnie mówiąz za 100 tabl zapłaciłam 28 zł a bierze się jedną dziennie a nie jak przy skrzypovicie 2.
Odnośnie dermeny jest szampon i odżywka. Szampon należy stosowac codziennie natomiast odżywkę wmasowywać w skórę głowy co drugi dzień. Kosztują razem ok. 50 zł ale powiem szczerze że się opłaca. Efekty są dobre, włosy mocniejsze i odrastają wypadnięte, nie wiem czy wiecie ale ten specyfik jest również polecany dla zaczynających łysieć panów i obserwując mojego przyszłego szwagra musze powiedzieć że naprawdę efekty są widoczne
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:24
Powinnaś jakoś wzmocnić włosy... może jakaś dobra maska do włosów? też miałam ten problem... u mnie powodem tego było chyba farbowanie a że mam cienkie i wrażliwe włosy to często leciały z głowy były dosłownie wszędzie naszczęście już mi nie wypadają tak często. a może masz niedobór jakiejś witaminy, zbytnio poddajesz je stylizacjii ?kurczę poradziłabym ci coś ale dopiero od września będę miała praktyki za fryzjerke
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
U mnie najszybciej zadziałały ampułki VIchy, włosy przestały wypadać po kilku dniach kuracji. Dlatego mimo, ze jest to dość kosztowne, ale polecam, bo przynajmniej na efekt nie trzeba czekać długo. A kondycja włosów po całej kuracji wyraźnie sie poprawia.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-04, 18:40
a my robimy teraz kuracje, a wlasciwie ja robie mojemu Pawciowi ampulkami Dercoc aminexil . Kuracja trwa na razie jakies 2 tyg, Pawel mowi, ze wydaje mu sie, ze juz troche mniej mu wypada
Dziś zaczełam kuracje odżywką z Waxu,
czytałam, że jest rewelacyjna, właśnie siedze w czapce na głowie i za chwile ide zmyć odżywke mam nadzieje, że sprawdzą się opinie innych , i włosy będą lepsze hihi Będe pisać regularnie jak mi idzie :p
ttttwax.jpg
Plik ściągnięto 86 raz(y) 17,42 KB
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum