Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 11:20
Lady Jo napisał/a:
a czasami trzeba poprostu podiac bo wlosy moga byc za ciezkie, ja tak mialam , podcielam i przestaly wylazic garsciami
a ja wlasnie nie tak dawno obcinalam i teraz jeszcze gorzej mi wypadaja niz jak mialam dlugie
tzn. nie chodzi mi o to ze wypadaja przez to ze je podcielam,mysle ze spowodowane jest to przemeczeniem i zla dieta,ale zaczelam juz brac tabletki na wzmocnienie wloskow wiec mam nadzieje,ze szybko zaczna dzialac
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 54 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 173
Włosy: jasne kręciołki
Stan: znowu panna
Wysłany: 2008-10-11, 20:14
no zazwyczaj wypadanie włosów jest związane z brakami minerałów i witamin ale na jesień też często zaczynają więcej lecieć niż normalnie
ja używam od dłuższego czasu szampon dermena na początku bardzo mi pomógł prawie zupełnie zatrzymał wypadanie włosów niestety ostatnio znów się zaczęło i zaczynam się zastanawiać nad ścięciem włosów, szkoda mi bardzo bo mam kręcone włosy które ładnie wyglądają jak są długie a jak są krótkie źle się układają,
poczekam jeszcze i zobaczę może przestaną lecieć same z siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum