Autor
Wiadomość
Magdaru
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 12:37
a co ile ma kosztować ? jakieś witaminki ?
REKLAMA
tuptunio aniołek ;)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 300 dni temu Posty: 1553 Skąd: zielona góra Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-06, 12:39
tak,witaminki w tych kroplach
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
madzia88
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 12:39
Magdaru napisał/a: a co ile ma kosztować ? jakieś witaminki ?
si witamin A+D, E, F w kroplach
Magdaru
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 12:40
z tego co pamiętam jak pracowałam w aptece, to wit. w kroplach były na receptę, a kosztowały zdaje się niedużo, chyba do 10 zł
madzia88
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 12:42
Magdaru napisał/a: z tego co pamiętam jak pracowałam w aptece, to wit. w kroplach były na receptę, a kosztowały zdaje się niedużo, chyba do 10 zł
dzieki Magdaru tak wlasnie myslalam tylko nie chcialam wprowadzic w blad
tuptunio aniołek ;)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 300 dni temu Posty: 1553 Skąd: zielona góra Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-02-06, 12:50
he he to chyba skoczę do apteki, tylko jakoś tak mi się nie chce... a można stosować to też do włosów?
madzia88
Wysłany: 2008-02-06, 12:51
tuptunio napisał/a: he he to chyba skoczę do apteki, tylko jakoś tak mi się nie chce... a można stosować to też do włosów?
witaminki?
tuptunio aniołek ;)
Wysłany: 2008-02-06, 12:53
witaminki razem z olejkiem rycynowym albo może z czymś inszym
madzia88
Wysłany: 2008-02-06, 12:55
tuptunio napisał/a: witaminki razem z olejkiem rycynowym albo może z czymś inszym
kazda kuracja potrzebuje roznych skladnikow kazda czesc ciala ma inne potrzeby na wloski sa inne kuracje
Pachulka
Informacje: Dołączyła 215 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-02-06, 14:04
ja do rzęs używam samego olejku rycynowego- wlałam go do wyczyszczonego pojemnika po tuszu i codziennie wieczorkiem przed spaniem "maluję" rzęsy w ten sposób
Co do olejku rycynowego i włosów to zapobiega wypadaniu włosów, wzmacnia je i sprawia że rosną szybciej.. Stosowałam też miksturę z olejku na włosy bo strasznie mi wypadały... a przepis na nią to :
pół buteleczki olejku rycynowego
1 żółtko
sok z 1/2 cytryny
1 łyżeczka miodu
wszystko ładnie sie miesza i nakłada na suche włosy, wmasować i założyć folię na głowę(można owinąć spożywczą, czy nawet jednorazówkę i związać uszy) po czym nagrzewamy suszarką głowę żeby były ciepłe włoski i zakładamy gruby najlepiej też nagrzany ręcznik- zrobiony w ten sposób kompres trzymamy na włosach minimum godzinę(jak się da to można więcej). Następnie myjemy włosy szamponem, zalecane jest powtarzanie tego zabiegu raz w tygodniu.
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
tuptunio aniołek ;)
Wysłany: 2008-02-06, 18:25
właśnie kupiłam olejek. niestety z witamin była tylko "E" więc nie wzięłam od dzisiaj smaruje rzęsy i czekam na efekty
smerfetkahh
Informacje: Dołączyła 326 dni temu Posty: 1578 Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 18:38
A mi sie kurde poprawily mam coraz dluzsze,ale za to brwi nie mam
tuptunio aniołek ;)
Wysłany: 2008-02-06, 19:14
smerfetkahh , a co żeś z brwiami zrobiła? rzęsy przestały wypadać tak same z siebie czy coś stosowałaś?
smerfetkahh
Informacje: Dołączyła 326 dni temu Posty: 1578 Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 20:12
tuptunio napisał/a: smerfetkahh, a co żeś z brwiami zrobiła
maz kupil mi taki przyrzad do golenia i wyrywania i wlasnie go wyprobowalam ze sie zgolilam prawie
tuptunio napisał/a: rzęsy przestały wypadać tak same z siebie czy coś stosowałaś?
same z siebie pilam duzo martini
tuptunio aniołek ;)
Wysłany: 2008-02-06, 21:23
smerfetkahh napisał/a: same z siebie pilam duzo martini
takie sposoby to mi się baaardzo podobają - zaczynam od dzisiaj smerfetkahh napisał/a: maz kupil mi taki przyrzad do golenia i wyrywania i wlasnie go wyprobowalam ze sie zgolilam prawie
wybacz kochana, ale jak wyobraże sobie ciebie bez brwi to mi się tak na śmiechawe zbiera...