Mnie tez nie odpowiada życie na kocią łapę w tym wieku, chciałabym ieć jakiś dowód, że to co mówi o wspólnym życiu jest prawdą, że pokaże całemu światu, że chce bym została jego żona. Dla mnie to bardzo ważne, choć on do tego nie przywiązywał wagi, ale raz jakoś się zgadaliśmy i ustaliliśmy co dla nas to znaczy:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 457 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 16:48
Zielonooka napisał/a:
Mnie tez nie odpowiada życie na kocią łapę w tym wieku, chciałabym ieć jakiś dowód, że to co mówi o wspólnym życiu jest prawdą, że pokaże całemu światu, że chce bym została jego żona. Dla mnie to bardzo ważne, choć on do tego nie przywiązywał wagi, ale raz jakoś się zgadaliśmy i ustaliliśmy co dla nas to znaczy:)
W tym wieku mieszkam z facetem i nie chcę żyć z kimś na kocią łapę jeśli mam tylko 19 lat:) O to mi chodzi, bo dla mnie ważne jest, żeby określić jakoś konkretniej to co się czuje skoro on już tyle rzeczy mi powiedział i wiem, ze chce spędzić ze mną życie, jeszcze dochodzi kwestia mojego patrzenia na świat i wielu rzeczy, ale ja go nie będę popędzać, poczekam sobie. Narazie nie zapeszam, ale mam nadzieję, że niedługo zostanę narzeczona. A tak w ogóle to trzeba brać u mnie poprawkę na to, że w tym roku ja kończę 20, ale on kończy 26 lat, więc to jest trochę inaczej niż przy różnicy 2-3 lat(np bo jego już od kilku lat nikt nie utrzymuje, więc sam sobie dyktuje to co robi:) )
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 457 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 17:26
po tym co napisalac to poniekad rozumie Cie np moja kolezanka ktora tez ma 19lat a rocznikowo 20 tez juz jest narzeczona czasm pierscionek zareczynowy oznacza slub w niedalekiej przyszlosci
Mnie nie chodzi o naciskanie, zmuszanie itp:) no ale dlaczego nie? ja tam bym chciała, zwłaszcza, że czuję się gotowa na taki krok, zwłaszcza, że razem żyjemy znamy się na wylot, a że mój facet dawno nastolatkiem przestał być wiele przeszkód odpada:) Nie zostaje mi nic innego jak czekać. A na ślub to już wolałabym dłuugo poczekać:) z jakieś 3-4 lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum