Informacje: Dołączyła 185 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-10, 22:22
Olciiia, szczerze powiedziawszy nie wiem.... ale doszłam już jakiś czas temu do wniosku że trzeba iść albo w jedną stronę albo w drugą... bo nie ma sensu chodzić ze sobą 10 lat tylko po to żeby się 2 miesiące przed planowanym ślubem rozstać a jakoś strasznie dużo mam przykładów takich związków.... no ale póki co trzeba się cieszyć tym co się ma
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 127 dni temu Posty: 3069 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-10, 22:43
Pachulka nie wiem jak to bedzie ale w sumie tak mi dobrze w tym zwiazku ze na pewno bym teraz ani za pol roku nie zrezygnowala nie chce mowic co bedzie dalej bo w sumie sama nie wiem jak na razie moge czekac.. nic mi sie nie dzieje wlasnie tak jak mowisz byle nie za dlugo...
a jak to jest u ciebie jak to jest ? myslisz ze ten moment juz powinien nastapic?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 185 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-10, 23:18
Olciiia, tak.. wiesz jak widać długo jestem z M., 2 lata mieszkamy już razem i mimo że on sam mówi że np. jak skończymy studia to ślub i weselicho będzie, to hmmm nic w tym kierunku nie idzie póki co. Z resztą powiem szczerze że mieliśmy nawet rozmowę na ten temat i chyba zaczął coś przemyślać - oczywiście nie polegała ona na tym że powiedziałam chcę tak i tak i jak nie będzie w ten sposób to w ogóle... po prostu powiedziałam że troszkę zaczyna mi być źle z obecnym stanem rzeczy i zaskoczył mnie tym że wykazał dużo zrozumienia. Zobaczymy co to będzie, ale też jestem z nim bardzo szczęśliwa:)
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum