Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4887 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-01, 14:50
Dorotea napisał/a:
pada słowo " jesteśmy tyle lat razem to wypada coś z tym zrobić".
oj duzo mi nie brakowalo zeby tak powiedziec ale zacisnelam zabki i powiem szczerze ze warto bylo czekac az L. sam dojrzeje do tej decyzji
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2008-04-01, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
nie wiecie nawet jak ja sie bałam zaręczyn, tzn bałam sie ze mój narzeczony kiedyś "wyskoczy z nimi", bałam sie takiej deklaracji..az pewnego dnia stało sie i czułam że powinnam powiedzieć tak...okaże sie w przyszłości czy dobrze zrobiłam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-06, 10:46
Dziewczynki chciałam się pochwalić, że wczoraj wróciłam z moim R:* z Majorki (myślałam, że mnie tak zabrał z okazji 2 lat naszego związku) a On gdy już wracaliśmy (byliśmy w samolocie nad Majorką) mi się OŚWIADCZYŁ! Napiszę tylko, że płakałam jak bóbr. To był wspaniały moment... ahhh nie da się opisać. Jak się trochę rozpakujemy i będę miała chwilkę w końcu to wstawię wam gdzieś zdjęcie pierścionka i trochę fotek z Majorki. Ślub może dopiero za rok- ale... ahhh nie spodziewałam się, że mój Ptyś może być taki romantyczny...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4887 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-06, 11:39
impresja, gratulejszynnnn Ach te polowki, tak fajnie potrafia zaskoczyc czasem Czekam na zdjecia Moze sie okaze ze byliscie na tej samej czesci wyspy gdzie my mielismy nasze zareczyny
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-06, 14:47
Ale sie rozmarzylam... swietny moment w samolocie.... gratuluje rowniez, ajeszcze niedawno czytalam jakis twoj post ze Twoj polowek zaplanowal ten wyjazd ale jeszcze watpilas czy na pewno tam polecicie no i masz super!!!
zazdroszcze
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-06, 21:51
No to dziewczynki wstawię wam mój pierścioneczek (niestety na fotki będziecie musiały troche poczekać jeszcze, bo nadal są w aparacie a nie mamy czasu ich nawet zgrać - sporo sprzątania itp mamy ) ale obiecuje ze wkrotce sie pojawią. A teraz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum