Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 574 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-22, 20:28
Madzik , pierścionek śliczny gratuluje jeszcze raz
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 2319 Skąd: dolnośląskie
Profil: Imię: Madziaaa
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-29, 13:05
Dzieki dziewczyny. Tylko, ze dlugo sie nim nie nacieszylam. Wczoraj w przyplywie zlosci Wojtek mi go zabral twierdzac ze sie pomylil co do mnie A niech zabiera... moze to i lepiej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 461 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-29, 13:54
to ja wam sie pochwale jak wygladaly moje zareczyny
pojechalismy z Miskiem na Majorke, pierwsza nasza taka wycieczka nie liczac wyprawy do Angli-ale to wycieczka raczej nie jest
bylismy tam cztery dni i przez caly czas moje kochanie jakos dziwnie sie zachowywalo ale nie wiedzialam dlaczego
w ostatni dzien poszlismy na spacerek wzdluz morza i weszlismy na cos w stylu falochronu no i tak sobie usiadlam w pelnym sloneczku a moje kochanie nagle siega do kieszeni kleka na Dwa kolanka i wyciaga pierscionek !!!! Sliczny (moze uda mi sie wrzucic zdjecie) ktory tak rozblysnal w tym sloncu ze malo mnie nie porazilo
Nie zapytal czy za niego wyjde tylko "Aniu czy zechcialabys spedzic ze mna reszte swojego zycia ?" Oczywiscie bylo tak pozniej buziaki usciski, az malo zesmy stamtad nie spadli no a pozniej romantyczny obiadek przy morzu
to bylo 23egoo sierpnia, Misio powiedzial ze chcial juz wczesniej to zrobic nad morzem przy zachodzie slonca, ale niestety bylismy po zlej stronie wyspy i te zachody tam nie zachodzily
a w swieta Bozego Narodzenia mielismy takie oficjalne zareczyny z rodzicami, kwiaty dla mnie, dla mojej mamy i flaszka dla taty (zeby go przekupic co by swoja kochana corosie wydal ) no i od razu zmowiny, bo juz wiedzielismy ze slub bedzie 6ego wrzesnia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 607 dni temu Posty: 5786 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-29, 14:04
Madzik , jakby mi facet powiedzial oddawaj pierscionek...to jak bym go przetrąciła to by lecial z futrynami razem z tym zakichanym kawałkiem złota jak tak do cholery mozna potraktowac dziewczyne...
angik1683 napisał/a:
"Aniu czy zechcialabys spedzic ze mna reszte swojego zycia ?"
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-29, 14:22
angik1683 slicznie
Madzia, Zielonooka, Donn no zabral powiedzial ze sie pomylil i nie ma zareczyn i nie ma pierscionka i pyta gdzie jest.. to mowie ze gdzies lezy... no i schowal gdzies A niech se zabiera, sama bym mu go oddala... to on mnie obrazil a nie ja jego normalnie zalosna sytuacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum