Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 316 dni temu Posty: 1541 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 12:31
asia21_87 napisał/a:
dlaczego tylko cywilny
Ponieważ mój K jest ateistą, nie ma nawet chrztu... a zresztą nie będę go zmuszała do chrztu, bierzmowania itp, żeby wziąc z nim ślub kościelny... to nie jest dla mnie aż tak istotne
ps. Takie cos też by mi na ślub cywilny odpowiadało
taki malutki offtop ale na miejscu. gdzies słyszałam że jedna strona nie musi miec sakramentów żeby wziąć ślub. jedna strona ślubuje przed bogiem a druga strona po prostu bierze ślub. warto poczytać i moze popytać i się jednak zdecydować?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 420 dni temu Posty: 3311
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-11, 20:36
malenka sukienki - 2, 4, 6, 9, 10 rewelka jak dla mnie
Moja siostra stryjeczna jakies 7 lat temu brala slub koscielny w sukience do kolan slicznie wygladala byla to piekna suknia slubna+welon i wszelakie dodatki
_________________ Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 07:17
malenka, te poprzednie to prawie wszystkie dla mnie mogły by być na cywilny no może poza ostatnią bo ta koronka do dołu mi nie pasuje ale to co pod spodem ma juz samo mogło by być .... ta co teraz wrzuciłaś z szerokimi rękawami mi się nie podoba jakaś taka dziwna jak by z pokazu mody francuskiego projektanta a nie na ślub ....ale każdy ma inny gust ....
Ufff troche mi zajelo zanim oglądnełam i przeczytalam cały wątek tego tematu.
Ja dopiero za suknią zaczynam się rozglądać bo mam jeszcze troche czasu (rok)
Ale już wiem mniej więcej czego chce i o czym marze:)
1 chciałabym miec odsłoniety dekolt- bez żadnych ramiączek czy ozgodników w sukience:) mam ciemną karnacje i chciałabym ją podkreślic tym sposobem
2 musi być biała! żadne śmiatankowe i inne kolory nie wchodza w gre:)( białe jest piękne dla mnie
3 chce aby miała długi tren- najlepiej podpinany i chaftowany jakoś zdobiony:)
4 byla w ksztalcie litery A oczywiście dół- ale nie typu push-up jak ja to mowie wiecej na dole wieksze wrażenie:) cenie prostote
5 Zadnych falbane kwiatków na niej itp tylko chafty ewentyalnie
I to wszystko:)
Pani stylistka doradzała mi taką suknie na kształt tzn rybki aby podreślić figure i moją ładną jak stwierdzila pupe- ale nie wiem czy nie krępowałabym się w takiej sukience- musze przymierzyć i wyprobować:)
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 1857 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-13, 21:35
Ja rowniez chce miec biala sukienke i do tego skromna, jedna mam juz na oku i chyba ja jako pierwsza pojde przymierzyc jest prosta, skromna i nie krepujaca ruchow
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 12,21 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 4 raz(y) 13,69 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 16,91 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum