Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-09, 21:21
Black_Angel jakoś przeglądałam sukienki ale same obrazki i nie zwróciłam uwagi na twój post nawet nie wiesz jak się ciesze że nie jestem jedyna osobą której to sie podoba jak pokazałam koleżance ta sukienkę to sie zapytała czy idę na bal przebierańców no i mi głupi sie zrobiło kocham takie rękawy i styk gotycki pewnie spodoba ci sie też sukienka z bajki magiczny miecz jak znajdę odpowiedni fragment to tu wkleję na razie ta mi sie najbardziej podoba ale na razie jeszcze nie mam szans na ślub wiec do tego czasu może mi się odmieni
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 176 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-09, 21:47
fajna babka napisał/a:
na razie ta mi sie najbardziej podoba ale na razie jeszcze nie mam szans na ślub wiec do tego czasu może mi się odmieni
fajna babka, to dokladnie tak samo jak ja moze kiedy w zyciu poznam biznesmena jakiego z duza gotowka to mi kaze isc w jakims Versace czy cus
jak narazie goth i to starczy
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-16, 14:25
kurcze wy wszytskie takie skromniaste lubita,ze chyba wam sie w mojej nie pokaze bo jak mnie zabardzo skrytykujeta to jeszcze zdjecia slubne powyrzucam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum