Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 105 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-04-30, 13:37
oprócz kwiatka podoba mi się wszystko, tylko jak dla mnie to musi być śnieżnobiała a co do krótkich sukienek to nie podobaja mi się wogóle moja koleżanka miała taką i jakoś tak nie bardzo mi się widzą takie kiecki...może jestem staroświecka, ale co zrobić
madzia 81: jak będzie moja uszyta to prześlę fotkę myśle że póki jest co pokazywać a mam na myśli nogi to trzeba z tego korzystać dziś widziałam panne młodą chudziutka jak patyk do tego miała chybs nie caałe 1.60 wzrostu i w takiej bezie do samej ziemi wyglądała strasznie nie było jej widać wcale jak jakiś krasnoludek
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
nio jeszcze by tego brakowało zeby mnie ksiadz wyrzucił z kościoła to by dopiero bylo. wiecie znam taka sytuacje że panna młoda wyspowiadala sie dzien przed slubem ze wspolzyla z narzeczonym a ten ksiadzw dniu ślubu podszedl do niej i przy wszystkich gosciach w kosciele zdjal jej welon z glowy i rzucil na podłoge czujecie jaki koszmar...
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum