Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 388 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 19:34
madzia napisał/a:
moj P. powiedzial "no chyba glupia jestes, sukienke za 5 zl. kupisz" az mi sie glupio zrobilo ja w sumie nie widzialam w tym nic zlego ale dla niego to bylo glupie cos na zasadzie, ze stac mnie na cos lepszego
Pieniążki to nie wszystko..z resztą nie jedna dziewczyna bierze sukienkę z komisu czy kupuje od kogoś jak mówi Madae..a to przecież to samo- też używana.
Ja uważam, że to nie jest obciach..wręcz przeciwnie. Wymyślić sobie kieckę to coś w stylu wymyślenia przysięgi..takie romantyczne i indywidualistyczne i głębokie
A mój Kris nie ingeruje w moje zakupy, nie pyta gdzie kupiłam i nie komentuje w taki sposób
[ Dodano: 2008-04-16, 20:35 ]
Madae napisał/a:
nie czułabym sie lepiej w tej drozszej tylko dlatego ze tyle kosztowała ale moze dziwna jestem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 231 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-04-16, 21:11
Jejciuuu jaka śliczna pani młoda a ten diadem we włosachh achhhh:):) a ja wkleję troszke nietypowe z różem wszystkie piękne szalenie mi się podobają:):)
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 19,43 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 142,83 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 51,17 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 19,42 KB
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum