Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 15:29
2 i ostatnia superowe ta przedostatnia tez piekna...ale ja jakas taka przyzwyczajona do bieli na slubie ...fajnie odstające tyłki przy tych niektorych sa
A co powiecie na to?
Ja swoją sukienkę kupiłam w lumpeksie. W zasadzie, to jej podstawę, a teraz sama dobiorę delikatne koronki,wstążki, ale całość i tak ma być skromna. Sama sukienka jak na razie kosztowała mnie... 20 zł.
I podkreślam, że nie jest zniszczona, nie przypomina szmaty, a sama myśl o projektowaniu reszty jest cudna.
To materiałowa podstawa z krótkim rękawiiem, lekko rozkloszowana, odcinana pod stanem.
Dumna jestem szalenie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 461 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-16, 17:01
Rajstop, swietny pomysl i jaka oszczednosc kasy, tylko do tego trzeba miec jakis pomysl jak ta sukienke przerobic i wogule. Mi ciezko bylo wybrac z 1000 sukienek w sklepach a co dopiero jak mialabym sama cos wymyslic Ale ogolnie, czemu nie.Jak juz bedzie gotowa to pochal sie i wklej zdjecia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 607 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-04-16, 17:28
Rajstop, a co na to twoj przyszly maz?
Moj nie chcialby na pewno abym do slubu szla w sukience za 20 zl...
nie neguje absolutnie, twoja sprawa
Mowie tak bo pare miesiecy temu szukalam na allegro sukieneczki na wesele do brata i znalazlam taka jaka mi odpowiadala, taka jaka szukalam...uzywana za 5zl juz sie logowalam, zeby ja kupic kiedy moj P. powiedzial "no chyba glupia jestes, sukienke za 5 zl. kupisz" az mi sie glupio zrobilo ja w sumie nie widzialam w tym nic zlego ale dla niego to bylo glupie cos na zasadzie, ze stac mnie na cos lepszego
Napomknęłam mu o tym i nie miał nic przeciwko. Dla niego - jak sądzę - najważniejsze jest, żebym po pierwsze pięknie wyglądała, ale po drugie - i może najważniejsze - dobrze się czuła. Więc w sumie bez różnicy, czy dotychczasowy wkład w suknię ślubną wynosił 20 zł , czy wiele więcej. Nie ważne przecież ile wydasz na coś kasy, a jaki jest końcowy efekt. Nie muszę przecież mówić, że nie liczy się ilość,a jakość. Swoją drogą i tak kupiłabym tę sukienkę za piątaka, a potem nich mu ślinka cieknie...;)
A na stan gotowy sukienki trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać, bo i do ślubu dużo czasu - po prostu, gdy nadarzyła się okazja w lumpeksie postanowiłam jej nie zmarnować. Zwłaszcza, że podobne doświadczenie miałam z sukienką studniówkową. Również trafiła się w lumpeksie. I to od Caroliny Herrery. Kosztowała też jakieś grosze, była elegancką małą czarną z oryginalnymi aplikacjami na dole, oddałam tylko do krawcowej, żeby odcięła niemodne już rękawy i tak oto mam sukienkę, którą mogę nosić do dzisiaj.
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 18:49
ja nie widze w tym nic złego przeciez sukienki z ( lumpex to takie brzydkie słowo ) - "taniej Jadzi" to te same co inne nieraz sa zamieszczone w gazetach ogłoszenia "sprzedam suknie slubną za ..." a to te same suknie tylko po prostu tej z lumpeksu komus sie nie chciało czekac na chętnych...a stac było tego kogos na to zeby oddac za bezcen z ogłoszenia ta sama kieca mogłaby kosztowac kilkaset zł a przeciez o tym ze jest z "Jadzi" nikt wiedziec nie musi ( jak sie pytaja to sie mówi ze od znajomej bo okazja sie trafiła ) to tak jak z kupowaniem w hurtowni kupujesz to samo co w sklepie tylko o połowe ( czasem wiecej) taniej )liczy sie to czy Ci sie podoba, czy nie jest zniszczona i jak sie w niej czujesz a nie ile kosztowała w sklepie mozna kupic kiece za 5 000 ...i co z tego nie widze powodu do dumy ze taką np mam...skoro mi sie nie podoba... a nawet jesli mi sie podoba i mnie na nia stac...gdybym identyczna w "taniej Jadzi zobaczyła" to kupiłabym ja za te 20 zł a pozostałe 4980 przeznaczyła na cos innego nie czułabym sie lepiej w tej drozszej tylko dlatego ze tyle kosztowała ale moze dziwna jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum