Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-29, 10:00
Madzia słońce ty moje normalnie kaaażdaaa co za kolory
nr1 z serii 1 idealna na lato taaaka słoneczna
nr 3 i 4 seria 1 uwielbiam zielenie i błekity a one wygladaja jakby 2 kolorowe były troche i te gorseciki
nr 6 i 7 seria 1 6 BOOOSKA ten kolor no i gorsecik.... 7 tyż nie przepadam za różowosciami ale gorset boski troszke podobny do zbroi skórzanej jaką ostatnio Ajor mi pokazywała hyhyhy no i krój extra
nr 8 seria 1 sliczna dół mi sie podoba taki pierzasty
nr 9 seria 1 bardzo ładna i ma takie forumowe zestawienie kolorków hyhyhy
nr 1 seria 2 taka skromna i te dodatki tzn wzorki
nr 3 seria 2 kolor sliczny gorsecik boski no i ten pierzasto-falowany dół
Dorotea ta 1 mi sie bardziej podoba z kroju ...dla mnie to one bardziej na wieczorowe z tymi kolorkami pasuja.... ale kolorki mi sie podobaja bardzo
Malinko nr 2 i 4 sa piekne takie fajnie poupinane po skosie no i gorseciki piekne
Sylfiaaa ta 1 baaardzo ciekawa wyglada troszke jak taki tort śmietanowy mniam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 540 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-28, 15:04
Ja zaczynam teraz juz na serio rozgladac sie za suknią ślubną. Oto kilka moich typów Bardzo mi sie podobają suknie z takimi górami Mój typ nr jeden wkleję później
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 540 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-28, 15:16
No mam juz tą która jest na 1 miejscu i taka, która jest egzekwo z tamta wczesniejsza na drugim W tej pierwszej strasznie mi sie gorset podoba a w drugiej dół, z checią bym je zmiksowała ale przecia nie kupie dwoch sukienek
Opis zdjecia: Pierwsze miejsce
Plik ściągnięto 7 raz(y) 13,94 KB
Opis zdjecia: egzekwo na drugim z ta wczesniej wklejoną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum