Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-28, 16:23
chcialabym sie tam znalezc chociaz na jeden dzien... cudnie...
dookola woda i tez sliczny widok
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
no racja racja. ja też nie wiem czy prędko się na coś takiego zdecyduję, bo nawet organizowanie paryża mnie troszke przerażało. ale kto nie ryzykuje ten nie żyje czy jakoś tak
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 12:18
hmmm dolina amazonki, RPA, Australia a najbardziej na swiecie to do Japonii bym chciała sie wybrac mam nawet do kogo tylko bilecik .... no cóz moze kiedys polece
Ehhh.......rozmarzyłam się....to Bora Bora cudne....... jak już wygram w Totka to nawet chwili się nie będę zastanawiać...... a póki co pokażę Wam co mnie sie marzy....
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 35,94 KB
_________________ Czymże jest dla naszego serca świat bez miłości? Latarnią czarnoksięską bez światła......
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 225 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-06-29, 13:02
ja to typem podroznika jestem:) Wiec gdziekolwiek jest okazja jade:) niewazne Polska czy zagramanica:)
Ale takie marzenia najwieksze to:
Egipt - wiem oklepane... ale mi sie marzy 2-3tygodnie podrozowania po Egipcie znanymi szlakami ale tez tymi nieturystycznymi, ukrytymi i niedostepnymi dla zwyklych turystow (czyli musze mieeeeec kuuuuuuuuuuuuuuuupe kasy aby sobie taka wycieczke zorganizowac)
Ameryka Poludniowa - piramidy Majowie, Aztekowie, dzungla....:P eh..
Poki mnie na to nie stac staramy sie wyjezdzac na jakies krotkie wycieczki 2x w roku. Jedna po Polsce, druga zagraniczna:) Nawet sobie zrobilismy osobne konto wycieczkowe i co miesiac wplacamy okreslona kwote:) zeby miec na te wyjazdy.
W tym roku zwiedzilismy czesc Mazur - zabytki, ciekawe miejsca, ukryte schrony itp;)
Bylismy w Norwegii na dwa dni w Oslo u znajomych (bilet nas wyniosl 250zl za dwie osoby w dwie strony, wiec po prostu zal bylo nie skorzystac) - Piekne panstwo niesamowite widoki..:)
I kilka dni temu okazalo sie ze dostaniemy urlop w sierpniu i jedziemy ze znajomymi samochodem troche po europie... tzn wstepnie tydzien w podrozy, tydzien w chorwacji. Zobaczymy... namioty spiwory...ale ile wrazen:)
W ogole polecam osobne konto wycieczkowe - czlowiek odklada co miesiac nawet male kwoty i potem wie ze ma na ta wycieczke... a przeciez zycie jest tylko jedno;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum