pytanie tylko czemu TY masz wszystkie?
przypuszczam, że to idzie od ilości postów, co się u Ciebie i tak nie zgadza, ale niech będzie, że jesteś administratorem
jakie są granice, tzn. po jakiej ilości napisanych postów zmienia się ilość serduszek??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-30, 11:35
Xantia napisał/a:
cwaniaku ty hehe masz wszystkie serduszka
a my z czasem sie ich dorobimy
No chyba że któras bedzie chciała być global modem to wtedy dorobi się ich szybciej ( ale to akurat od Ani bedzie zależało czy będzie chciała pomocną dłoń )
napisz jakie są potrzebne umiejętności do bycia modem
otóż zasadniczo to trzeba mieć dobre chęci, trzeba mieć stały dostęp do neta itd Powiem szczerze...ja nigdy w życiu nie miałam nic wspólnego z forum "od tej drugiej strony" A teraz jestem adminem i modem w jednym i jakoś nie jest to dla mnie takie straszne, wszystkiego się nauczyłam ,co potrzebne do tej fuchy, a jak czegoś nie wiem to po prostu pytam struśka.
A mod jakiś by sie przydał, bo tak jak np pojechałam ze struskiem nad morze, to forum było bez opieki zupełnie przez te kilka dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum