Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 537 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 09:30
ja uwazam ze wcale nie jest brzydka ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 550 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 09:50
jolka jest suuuuper przez ostatnie pare lat wybierali brzydsze od niej a ona i charakter ma....oryginalny
na 1 fotce tylko ona sie usmiecha szczerze w sumie sie nie dziwie... ale te po bokach mogłyby sie bardziej starac... ta po prawej to juz sztylet za plecami jolki szykuje.... grymas twarzy mowi ze bierze zamach hahahahahaha a ta po lewej dopiero strategie obmysla patrzy na kolezanke i dochodzi do wniosku ze trucizna bedzie mniej spektakularna i rzucająca sie w oczy
cieszy sie ze ta po prawej zadzga Jolke i ja zamkna hahahaha bedzie miała obie z głowy
Profil: Wzrost: 173
Włosy: planuje zmiane - eksperymenty
Stan: on mowi, ze juz jestem jego zona
Wysłany: 2007-09-17, 10:27
dla mnie jakas taka bez osobowosci! moj facet powiedzial, ze przecietna i niec nadzwyczajnego! dziewczyny poczytajcie, co pudelek pisze o wyborach miss w polsce
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 503 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-17, 11:41
a mi sie 2 wicka podoba, ma oryginalniejsza urodę, ale ogólnie ( nie ma co ukrywać) wszystkie trzy są bardzo ładne A co do wyborów to straszna afera wokół nich, że wszystko ukartowane, że dziewczyny musiały ,,zabawiać" jury, ale to pewnie gdzies czytałyście
Informacje: Dołączyła 484 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 14:15
Ładna dziewczyna, ale też uważam, że I v-ce miss ładniejsza
W ogóle ostatnio się dowiedziałam, że moja kumpela z podstawówki startowała w eliminacjach przeszła kilka etapów, ale odpadła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum