Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 76 dni temu Posty: 937 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-17, 20:53
Cześć Babeczki
Śledzę to forum już od dłuższego czasu i postanowiłam dołączyć
Tak sobie czytam ten wątek i czytam... Ja mogę z czystym sumieniem polecić Blend-a-med White Strips. Przetestowałam jakiś czas temu i te paski są naprawdę dobre. Koszt to tak średnio 60zł, w zależności od tego, jakie się wybierze. Z tego co wiem, to jest kuracja 2-tygodniowa i 1-tygodniowa. Ja miałam tą dwutygodniową i naprawdę byłam zadowolona
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 69 dni temu Posty: 27 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-27, 02:44
ja również kiedyś używałam tych pasków i niestety tylko nabawiłam się bólu, zęby stały strasznie wrażliwe na zimno i ciepło i ogólnie "bolące", ale efekty samego wybielania rzeczywiście były rewelacyjne, ja niestety musiałam przerwać stosowanie
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 53 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 173
Włosy: jasne kręciołki
Stan: znowu panna
Wysłany: 2008-10-11, 20:24
ja po zużyciu tubki pasty wybielającej (nie pamiętam jakiej firmy ale takiej z drobinkami ścieralnymi) nabawiałam się też przewrażliwionych zębów i w związku z tym kupiłam elmexa i najlepsze jest to że po elmexie mam naprawdę białe ząbki
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 53 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 173
Włosy: jasne kręciołki
Stan: znowu panna
Wysłany: 2008-10-16, 14:43
Donn napisał/a:
landrynka napisał/a:
najlepsze jest to że po elmexie mam naprawdę białe ząbki
z tego co wiem to elmex nie jest pastą wybielającą tylko chroni zęby przed próchnicą i chroni szyjki zębów przed próchnicą i nadwrażliwością
no i właśnie mi o to chodziło , że nie jest wybielająca a kupiłam ją bo mi się nadwrażliwość zrobiła po wybielającej, i tu jest śmieszność całej sytuacji
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 17:40
Cytat:
tak,to jest nowość ale też polecam. stosuję i efekty widać naprawdę
ja akurat ma m z tej serii glamur i powiem tak na mnie efektów nie widać (mam lekko kremowe szkliwo z natury) a mój chłopak pali papierosy i ma dość mocno żółte zęby i u niego efekt jest naprawdę widoczny .... widać zależy to od struktury szkliwa i rodzaju przebarwień
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 56 dni temu Posty: 1078 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 18:18
podobno tak,ale mimo wszystko zawsze chociaż w małym procenciku coś tam pomoze
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
wiecie co ... słyszałam kiedyś opinie że pasty wybielające wybielają tylko z nazwy ...
no wiec pytam sie mojej dentystki jak to z nimi jest ... jak długo szczotkujecie zęby minimum 3 minuty po 2 razy dziennie (ale tak na prawde 3 minuty) działają w połączeniu z dobrą pastą bardzo dużo
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 18:41
nie(d)oceniona napisał/a:
minimum 3 minuty po 2 razy dziennie (ale tak na prawde 3 minuty) działają w połączeniu z dobrą pastą bardzo dużo
oj ja już tego próbowałam ..... i nic ..... mogę je drapać po pół godziny i nic ... myję zęby po każdym posiłku może nie od razu ale do pół godziny na pewno ja nawet kiedyś sodą myłam (taki sposób mojej babci i nabawiłam sie tylko bólu dziąseł) chyba zostaje mi tylko odbarwianie u dentysty
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 56 dni temu Posty: 1078 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 19:00
fajna babka napisał/a:
ja nawet kiedyś sodą myłam
ojojoj,soda to niszczy szkliwo bardzo
nie(d)oceniona napisał/a:
minimum 3 minuty po 2 razy dziennie (ale tak na prawde 3 minuty) działają w połączeniu z dobrą pastą bardzo dużo
a to akurat prawda,tylko niekiedy w pośpiechu 3 minuty to wieczność więc 40 sekund musi wystarczyć
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum