Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 319 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-10-24, 22:08
Cytat:
1500 kosztuje wybielenie..?? ehmm ja słyszałam że ok 300...
masz racje oOmikuniaOo koszt szyn do wybielaniau stomatologa to ok. 100- 150 zł, a preparat to już zależy jaką marżę narzuci lekarz ale w sumie to powinno skończyć się to na cenie ok.300 zł- no chyba że lekarz jest pazerny wybielanie należy powtarzać co jakiś czas, uzależnione to jest od tego czy palimy, pijemy dużo kawci itp.
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 00:18
no to ja zapoluje na ta Blend-a-med-white strips uwielbiam patrzec na czyjes białe zabki swoich juz nie doczyszcze zwykła pasta ..mimo ze nie pijam kawy nie pale i sporadycznie pije herbatę to one nie sa tak białe jak te z TV wiec lepsza paste trza qpic
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 319 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-03, 15:29
Cytat:
A dentysta zrobi to na koszt NFZ ?
raz do roku to się nam należy, kobitkom w ciąży to nawet dwa ale usunięcie kamienia nie sprawi,że zęby będą bielsze, można zęby wypiaskować, ale to już niestety NFZ nie zasponsoruje piaskowanie w sumie też nie wybiela, ale ząbki po takim zabiegu są przez jakiś czas troszkę jaśniejsze
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 141 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:50
kurczę... właśnie tak się zastanawiam od jakiegoś czasu nad jakimiś paskami wybielającymi albo żelem ? stosowałam pastę wybielającą i no efekt tam jakiś był ale zniknął i znowu mam żółtawe ząbki =( a dentystka powiedziała mi że na wybielanie to jest za wcześnie bo musze mieć ukończone 18 lat... niesprawiedliwe może znacie jakieś skuteczne preparaty które naprawde są skuteczne??
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 275 dni temu Posty: 2239 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-03-28, 16:06
ja tez sie zastanawiam nad jakims dobrym sposobem na wybielenie zabkow, pasty daja efekt ale minimalny, mysle nad taka wkladka do ktorej sie wlewa zel wybielajacy i sie tak kilka godzin trzyma, nie mam pojecia jak sie to zwie, ale jesli ktoras z was wie o co mi chodzi i robila to kiedys to dajcie znac czy warto
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 141 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-28, 16:16
będę musiała kupić sobie takie coś. Widziałam że jest na allegro chyba za 19,99. Ciekawe czy daje jakieś efekty. Pasty są za słabe w walce z moimi przebarwieniami
na wybielanie u dentysty będę musiała poczekać... narazie nie mam kasy a to wydatek spory, zabieg trzeba co jakiś czas powtarzać.
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum