Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 461 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-31, 19:19
bibuleczka, dziękuje za odpiwiedz. któregos razu kupie i wyprubuje ten specyfik bo na razie musze skonczyc kolejnych 5 past wybielajacych które kupiłam dla wypróbowania
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 461 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-03, 22:31
Madzia81 napisał/a:
ciekawa jestem czy po którejś będą jakieś efekty ja jakoś nie wierzę w te cuda
no właśnie, wczesniej juz napisalam ze zadnych efektów nie ma. nawet po 7 krotym codzinnym myciu zebów i do tego elektryczna szczoteczka <zalamka>
daltego pisze ze musze skonczyc bo rpzeciez do kosza nie wywale a troszke zabuliłam za nie
Myślałam, że takie "zwykłe" pasty nie przynoszą takich widocznych efektów, ale skoro mówisz, że ten Colgate jest rzeczywiście taki skuteczny, to może wypróbuję, bo biel moich ząbków to wiele pozostawia do życzenia.
1500 kosztuje wybielenie..?? ehmm ja słyszałam że ok 300... to chyba zależy gdzie..
a co do past itd.. moi rodzice kupili bardzo dobra paste i naprawde daje efekty.. hehe ma fajną tybke.. stoi i jak się naciska na przycisk fajnie pasta leci..:-D.. problem w tym że kupili ja we.. FRANKFURCIE...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 439 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-02, 13:48
oOmikuniaOo napisał/a:
1500 kosztuje wybielenie..?? ehmm ja słyszałam że ok 300... to chyba zależy gdzie..
To zależy jakie, bo u mnie w mieście ok. 100 zł, a w Łodzi akurat kiedy byłam u dentysty to właśnie ponad 1000, ale to na czym innym polega, jest robione inną metodą.
Moja mama kupiła kiedyś jakiś środek wybielajacy w Mango TV i trochę wybielił, ale jednocześnie uczulał. Słyszałam o sposobie czyszczenia sodą, ale to na pewno nie jest dobre dla naszego szkliwa.
Natomiast muszę Wam powiedzieć, że przez ostatnie 2 tyg. objadam się marchwią, zjadam około pół kg dziennie i zauważyłam, że wybieliły mi sie zęby.
Jestem w szoku, ale na bank mi się wybieliły i to sporo.
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 19:08
co do sody to ja widziałam u kuzynki paste do zębów blendamed ze soda oczyszczoną i jakie ona ma białe zęby tylko nie wiem gdzie ta pasta jest dostępna
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum