Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:49 Wpadki gwiazd :P czyli paparazzi i nie tylko
Wielu aktorów, piosenkarzy i sportowcow zostało przyłapanych nago lub w ...dziwnych, dosc krepujacych sytuacjach przez fotoreporterow, niektorzy jednak sami udostepnili nam swoje wdzieki np nagrywajac swoje ekscesy dla swych lubych No cóż to tylko ludzie ...i popełniaja błedy ...a my dzieki temu mozemy podziwiac ich w całej okazałosci
Jako pierwsza serię zapodam fotki Brada Pitta ktore kilka lat temu obiegły caaały świat
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 10:04
ja tak samo nie widzialam dobre
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 11:19
fotki stare jak świat
to teraz opowiem historie pewnego przystojnego pilkarza ktory chcial dziewczynie zrobic niespodziewajke i pyknął sobie komórka erotyczne zdjecia niestety dostala je nie tylko ona ale takze operator sieci ktory postanowił na nich zarobic
przez paniami Mathew Bates -poniewaz zdaje sobie sprawe ze mozecie go nie znac wklejam tez kilka normalnych fot
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 11:38
a tu piosenkarz USHER chciał pokazać fajowe gatki....aaa pokazał coś więcej swoja drogą -też fajowego na przyszłość jak mu cosik stanie ...bedzie bardziej uważał
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 11:49
o panu Collinie Farrellu i jego łóżkowych przygodach z Nicole Narrain słyszały pewnie wszystkie był film ktory sobie nakrecili a ona (choc twierdzi ze jej go skradziono) go rozprowadziła, był proces.... a film nadal po sieci krąży a oto pan Collin w pełnej krasie (ze nie wspomne o ku..... hihihihi )
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 11:55
oooo LOL
kurcze o wielu rzeczach to ja nie wiedzialam
Madae, swietny temat
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 11:57
to celowa kampania reklamowa hahahahahaha a tak przy okazji czy Mathew nie jest słodki normalnie nr 2 w moim rankingu
nie nie widzialam
[ Dodano: 2007-09-11, 12:17 ]
z panem Ronaldo fotek jest naprawde sporo piłkarz jest baaardzo przywiazany do swoich "klejnotow rodowych" dlatego czesto ich doglada i sprawdza czy jeszcze tam są a jak juz cosik sie podniesie to trzeba schłodzic woda z weza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum