Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 23:27
tuptunio ale nie uśmiecha mi sie stac w tej dłuuuuugaśnej kolejce do kościoła ak będzie tak zimno,a co dopiero jak będzie padac w niedziele niech sobie pada
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 00:31
hehehehe jajo superowe sarenki ma prawie na codzien bo 5 km za miastem na ogrodzonej posesji pewien pan ma ich kilka i moge sobie tam pojsc jak czuje potrzebe pogłaskania jakiejs
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 408 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-19, 09:17
U mnie w mieście wiosny na razie nie widać
Nie mogę doczekać się cieplejszych dni bo wtedy można wyskoczyć za miasto a ja niestety duszę się w mieście od zawsze.
Wielkanoc to dla mnie w tym roku nowa nadzieja, że rozwiążą się wszystkie trudne sprawy z którymi nie dajemy już rady. A jest ich sporo. Czasami z bezsilności nie chce nam się już nawet o tym rozmawiać.
Ale co jak nie nadzieja trzyma nas przy życiu?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 329 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 22:34
Kurcze u nas w miasteczku jak co roku organizuja dla dzieci szukanie jajek, ale na sobote zapowiadaja opady sniegu (niby pzelotne ) ale jak tu szukac jajek w sniegu i blocie
Informacje: Dołączyła 329 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 23:15
no to nie zle rety mam nadzieje ze u nas to tylko sobie popruszy nie chce juz sniegu w tym roku i tak mielismy juz go ZA DUZO!
[ Dodano: 2008-03-19, 23:17 ]
wszystkie rzeki przybraly poziom wody, wszedzie powodzie za domem mamy bagno jak szlam jedzenie wiewiorom zostawic to ugrzezlam w blocie rety dosyc mam juz tej zimy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-24, 15:38
tuptunio, w Łodzi też śnieg
jak ja chce już wiosne
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 15:43
u mnie suchutko ale atmosfera w domu gorzej niz cmentarna.... wszyscy sie porozjezdzali do domow a do nas przyjechała mama....i jest h....wo.... siostra co chwile przegina..mama sie do niej nie odzywa a na mnie warczy....mam normalnie dosc...siedze sobie w pokoju i tylko czasem wychodze zeby mama sama nie siedziała...w koncu jest gosciem... moją nadzieja swiateczna jest to...ze swieta sie juz niedługo skoncza i mam nadzieje ze minie to szybko.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum