Informacje: Dołączyła 411 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-03-11, 18:33
Ninka napisał/a:
Mi to ostatnie zdjecie sie podoba fajne i takie wyrazne martula, chyba musialas plackiem na ziemi lezec?
Hehe nie Ninka, nie leżałam plackiem.
W aparatach jest funkcja Super Macro. Pozwala zrobić z bardzo małej odległości zdjęcie. Wtedy kwiatuch wyglada na tak duzego
Informacje: Dołączyła 329 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 23:22
martula, woooooo nie wiedzialam chyba musze w swoim poszperac bo u nas w sloncu dzis bylo tak cieplutko ze ja chcialam sie czolgac po ziemi za szukaniem wiosny
Jak ozdabiacie Wasze domy,pokoje na Święta Wielkanocne?
Ja kupiłam małą prymulkę w doniczce i postanowiłam ją juz świątecznie przyozdobić. Przed świętami kupuję też takie poskręcane gałązki wierzby i wieszam na nich pisanki i na gałązkach przyczepiam żółte kurczaczki.(pochwalę się jak zrobię) A narazie prymulka:
Jak ozdabiacie Wasze domy,pokoje na Święta Wielkanocne?
w takim samym stylu jak na BN, tylko z akcesoriami wielkanocnymi: baranki, zające, kurczaki wszędzie gdzie się da: na świeczkach, serwetkach, stroikach, itp. zawsze kupuję też świeże żółte tulipany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum