Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wiosna, wielkanoc... nowe nadzieje
Autor Wiadomość
smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 401 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-23, 19:11   

Ja uwielbiam wiosne <rozee> :-D wielkanoc,malowanie jajek z rodzina,swiecenie swieconki ;-) juz sie nie moge doczekac.
A moje plany..hmmm napewno schudnac do lata :-P no i w maju robimy chrzciny,bedzie sporo ludzi :-> jak to impreza na slasku i mam nadzieje,ze bedzie super.

Agula, pamietaj agulko,ze zawsze po <deszcz> przychodzi <sun_> trzymaj sie cieplutko ;*

REKLAMA

Agula 

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-23, 21:01   

smerfetkahh napisał/a:
Agula, pamietaj agulko,ze zawsze po <deszcz> przychodzi <sun_> trzymaj sie cieplutko ;*

no ja to wiem.. dziękuję dziewczyny jesteście prze, prze kochane!!! naprawdę!! ;* ;* ;*

ja też już nie mogę się doczekać Wielkanocy, w tym roku nie maluję jajek, ale będę kleiła bibułę już mam ciekawą opcję jak to zrobić, jak zrobię nie zapomnę tu pokazać mojego dzieła Wam.. mam nadzieję, że i Wy nie omieszkacie tego uczynić!! :?: <serduszka>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 02:00   

a w polsce zapowiadaja ciepełko :D jeszcze dzis w nocy miało wiac :D ale ciiicho jest ( przynajmniej u mnie ) a wczoraj drzewa powywracało i do południa dzis prądu nie miałam :P
wiec ma byc ciepła koncówka lutego i poczatek marca ( nawet do 15 stopni :shock: ) ale górale mowia ze w kosciach i łupie i zima jeszcze drgawki przedsmiertne bedzie miała ( sypnie)

Agula 

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 14:34   

Madae napisał/a:
ale górale mowia ze w kosciach i łupie i zima jeszcze drgawki przedsmiertne bedzie miała ( sypnie)

Wszystko tylko nie to!!! ja błagam, niech górale już się lepiej czują... tylko nie zima!!! :evil: :evil: :evil: :-P :-P

anusek 

Informacje:
Dołączyła 364 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 18:27   

ja też chce już wiosne,a tegoroczna wczesna Wielkanoc mnie nie cieszy-nie chce mrożonego jajka w koszyczku :-/

Agula 

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 20:46   

anusek napisał/a:
ja też chce już wiosne,a tegoroczna wczesna Wielkanoc mnie nie cieszy-nie chce mrożonego jajka w koszyczku :-/

spokojnie anusek nie będzie mroźna, bo na Wielkanoc zapowiadają prawie 17 stopni.. ale ile w tym prawdy to nie wiem, ale ma być słoneczko i ładnie i przyjemnie.. nie tak jak dziś, gdzie wieje emma! <bezradny>

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 20:49   

bardzo wcześnie są te świeta tego roku.. a tu jeszcze takie <zimnoo>

Agula, jak 17 stopni ma być to 8-) <jupi>

Agula 

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 20:58   

Donn napisał/a:
Agula, jak 17 stopni ma być to 8-) <jupi>

No tak niby ma być... też się cieszę!! :mrgreen:

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 329 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 23:30   

oj czytalam i ogladalam zdjecia z wczoraj tej wichury i huraganow w poslce :shock: u nas pogoda ze normalnie mozena sie zmienai sie co 5 min dosownie raz swieci slonko i jest +15 :shock: a zaraz nadsunie jakas chura nie wiadomo skad i sypie sniegiem jak w grudniu :-(

Agula 

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 12:02   

Ninka napisał/a:
oj czytalam i ogladalam zdjecia z wczoraj tej wichury i huraganow w poslce :shock: u nas pogoda ze normalnie mozena sie Obrazek zmienai sie co 5 min dosownie raz swieci slonko i jest +15 :shock: a zaraz nadsunie jakas chura nie wiadomo skad i sypie sniegiem jak w grudniu :-(

No jest jest okropnie.. ale cieszmy się tym, że wiosna jest tuż tuż.. zwłaszcza kalendarzowa, a już za 21 dni będzie Wielkanoc!!!! <jupi> <jupi> <jupi> <tuptup> <tuptup> <tancze> <tancze> <huraaaaa> <huraaaaa> a w raz z nią wiosna, ciepełko no <loove> <loove> <bzyklov> czyż to nie jest piękne!!?? <serduszka> <serduszka>

anusek 

Informacje:
Dołączyła 364 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 22:15   

dla mnie wiosna oznacza prace więc i więcej kasy co mnie bardzo cieszy,a tak poza tym to dzień matki-lubie kupic mamie coś ładnego i widziec że sprawiam jej radośc :-D i jeszcze jeden bardzo ważny dzień :-D

[ Dodano: 2008-03-02, 22:16 ]
aaaa i zwrot podatku :mrgreen:

martula 

Informacje:
Dołączyła 411 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wysłany: 2008-03-10, 14:05   

Oto oznaki, że wiosna już tuż tuż <buzki>
Gwiazdeczki, które kwitną latem:

Rodzina stokrotek <dreams>

Maki:

Róża:

Tulipany:

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 329 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 23:26   

martula, jakie ladne zdjecia :shock: to w Polsce juz tak cieplo :shock: u nas slonko tez ladnie cieplo swieci i czas juz prestawilismy ale jeszcze nic sie nie wykluwa i jeszcze nie widac wiosny <bezradny>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 00:14   

na pierwszej fotce to chyba krokusik :P ale tulipanów jakbys nie podpisała to bym nie zgadła :P pierwszy raz widze jak wschodza :P smiszne takie są :mrgreen:

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 329 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 02:10   

Mi to ostatnie zdjecie sie podoba 8-) fajne :mrgreen: i takie wyrazne martula, chyba musialas plackiem na ziemi lezec? ;-)

Odpowiedz do tematu