Informacje: Dołączyła 411 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-02-21, 19:10
Agula napisał/a:
Tylko nie pisz, że uwierzyłaś...?
ja tam w horoskopy nie wierzę.. są jakieś takie.. nie trafiają do mnie..
No właśnie nie, ale zapamiętałam go, jak nigdy. Czasami sobie poczytam, żeby humor sobie poprawić.
Ale wtedy, wiosną miałam do czynienia z pewnym kolegą i dałam mu kosza. Nie umiałam się do niego przekonać, chociaż bardzo chciałam się zakochać(z racji wiosny).
Gdy jesienią zaczęłam sie spotykać z Arkiem przypomniał mi się horoskop.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 361 dni temu Posty: 37
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 20:42
Madzik napisał/a:
Wiosną chciałabym wziąć ślub
Ja też!!!
Wiosna to moja ukochana pora roku Gdy czuć ja w powietrzu - poprawia mi się humor i chce się żyć
Agula głowa do góry! Zapomnij o tamtych facetach i zacznij żyć pełnią życia Miłość przyjdzie nieproszona... I tak na ucho Ci powiem, że trochę niedowierzam, kiedy piszesz, że nie wierzysz w miłość Życzę Ci spokoju w sercu
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 347 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 20:49
vlad napisał/a:
Agula głowa do góry! Zapomnij o tamtych facetach i zacznij żyć pełnią życia Miłość przyjdzie nieproszona... I tak na ucho Ci powiem, że trochę niedowierzam, kiedy piszesz, że nie wierzysz w miłość Życzę Ci spokoju w sercu
No ale vlad uwierz mi na dzisiejszy dzień, jakoś ciężko mi w nią uwierzyć...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 413 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-22, 18:59
No no tak zimnowato jest i u mnie... Moim kolejnym planem jest: dowiedzieć się o dofinansowywanych studiach przez UE w UK i zapisać się na darmowy kurs angielskiego który zaczyna sie w kwietniu (mam nadzieje, że będą jeszcze miejsca:P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum