Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 19:34
generalnie to chyba musze sie zgodzic że coś w tej wiośnie jest,bo tylko raz sie zakochałam w grudniu(albo raczej ktoś we mnie jak sie za mikołaja przebrałam),a tak to zawsze wiosna.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 21:30
kocham wiosne wszystko budzi sie do życia, a pierwsze promienie prawdziwie wiosennego słonca sa takie ciepłe, miłe i orzeźwiające az sie czuje ich dotyk na skorze ptaki zaczynają wesoło swiergotac szczegolnie rano tak ok 4-5 godziny az chce sie zyc i to dlatego wiosna kojarzy sie z miłoscia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-20, 09:22
a jak minie wiosna jest lato i wakacje.... słońce... plaża, góry
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 347 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 15:26
anusek napisał/a:
oj tak...plaża,słońce,woda...ale wiosne bardzo lubie,taka fajna pora,wszystko sie robi zielone,pierwsze ciepłe dni
najpiękniejszy miesiąc to maj!! wówczas jest tak kolorowo.. kwitnie grzeje aż chce się żyć!!!
kalendarzowa wiosna jest za30 dni, ale ja wiem, że ona przyjdzie wcześniej!! już nie mogę się jej doczekać..
Informacje: Dołączyła 329 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 03:09
a ja chce w koncu wyjsc na spacer z mala, kwiatki pozbierac, w piasku sie pobawic basen wyciagnac grrrrrrr to juz jest kryzys mam juz dosyc zimy oficjalnie
Informacje: Dołączyła 411 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-02-21, 10:01
Moja najbardziej ulubiona pora roku to wiosna. Słoneczko tak fajnie przygrzewa. Można buźkę wystawić i poczuć, jakby świeciło tylko dla nas.
Soczysty kolor trawy, drzew, no wszystkiego. Czas porządków, można otworzyć szeroko okna. Uwielbiam wiosnę. Ja już sie nie moge doczekać.
Nie miałam nigdy jakiś obietnic, co uczynię tej wiosny. Biorę życie jakim jest.
My zakochaliśy się w sobie na przełomie października i listopada. Także nie ma reguły jak dla mnie.
NIe zapomnę horoskopu jaki był mi przypisany na tamten rok: "Na wiosnę serce zimne jak lód a jesienią gorące niczym płomień" Ktoś zechce się ogrzać Twoim ciepłem i z wzajemnościa...
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 13:50
Cytat:
NIe zapomnę horoskopu jaki był mi przypisany na tamten rok: "Na wiosnę serce zimne jak lód a jesienią gorące niczym płomień" Ktoś zechce się ogrzać Twoim ciepłem i z wzajemnościa...
Tylko nie pisz, że uwierzyłaś...?
ja tam w horoskopy nie wierzę.. są jakieś takie.. nie trafiają do mnie..
Ale wracając do tematu..
Taaaak!!!... wiosna!! coś magicznego i pięknego.. wszystko budzi się do życia a i człowiekowi chce się żyć, bo nie musi już tyle ubrań na sobie nosić.. już sie nie mogę jej doczekać, ale niestety musimy jeszcze 29 dnipoczekać! ( piszę tu o kalendarzowej ) bo w rzeczywistości ona przybędzie do Nas szybciej!! ja wiem, że czas ucieka i że w końcu ona przybędzie... ale człowiek nie może się juz jej doczekać...już czuję ten zapach kwiatów.. trawy ( zwłaszcza po skoszeniu ) cudny zapach.. woń bzu, który kwitnie pod moim oknem... jak otwieram okno wiosną, to czuję ten bez! coś cudnego..
też zimy nie cierpię, bo jest nie dość, że zimno, to tak goło na dworze.. no i ludzie pochowani siedzą w domach.. a wiosną.. hmmm... wiadomo, jest bajecznie..
z kolei lato też lubię, pod warunkiem, że nie jest to 40stopniowy upał ale takie ciepłe lato.. czemu nie.. no i słoneczko... kurczem bladem.. tak bym chciała już się trochę poopalać..
Mam nadzieję, że szczególnie osiągnę, to co zaplanowałam...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2076 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 14:43
Uwielbiam wiosnę. Jest to moja ulubiona pora roku Słoneczko i budząca się ze snu przyroda... konwalie, bez... wieczorne spacerki po parku pełnym "świeżej" zieleni... i jeszcze wiosenne kanapeczki z ogóreczkiem i rzodkieweczką... mmm aż się rozmarzyłam...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 408 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-21, 15:51
My zakochaliśmy się w sobie w okresie jesienno-zimowym.
Choć z tą wiosną to w jakimś sensie prawda-widać po tzw. portalach randkowych.
Na wiosnę anonsów jest tam więcej w porównaniu z inną porą roku.
Wiosną wszystko budzi się do życia a że ludzie są częścią przyrody więc...........często także w naszych serduszkach coś tam się budzi Agulo to zrozumiałe,że jesteś zraniona ale to minie.
Ja byłam kilka lat sama.Sama chodziłam do kina, wyjeżdżałam na wczasy,spędzałam czas poza miastem itd.
Dwa zranienia to jeszcze nie taka duża liczba aby zrażać się do panów na zawsze.
Gdybym ja miała wyliczać ile razy ktoś mnie porzucił, zdradził czy oszukał to..............obu rąk by nie starczyło.
Ja nikogo nie szukałam. Samo przyszło.Też nie wierzyłam, że mogę spotkać uczciwego pana i.............................uwierzyłam bo spotkałam.
Też myślałam, że już będę sama do końca życia i pogodziłam się z tym.
Bardzo się rozwinęłam w tym czasie ( min. skończyłam studia).
Poznawałam wielu mężczyzna ale te spotkania uświadamiały mi,że moje bycie w pojedynkę to dobry wybór.
Moje postanowienie na ten rok:więcej czasu poświęcić na jęz. angielski, częściej się gimnastykować, reagować większym opanowaniem na różne sytuacje, wyjechać do Grecji, zamienić mieszkanie na lepsze.
Połowę zrealizowałam a to.............dobry początek
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 16:01
Dorotea napisał/a:
Moje postanowienie na ten rok:więcej czasu poświęcić na jęz. angielski, częściej się gimnastykować, reagować większym opanowaniem na różne sytuacje, wyjechać do Grecji, zamienić mieszkanie na lepsze.
Połowę zrealizowałam a to.............dobry początek
Dorotkożyczę Ci, aby to wszystko się spełniło... no i jeszcze coś..! ale to przemilczmy, bo się nie spełni..
Masz rację 2 idiotów, którzy mi się przytrafili w życiu to nie powód, aby być singlem do końca życia, tylko, że ja już w miłość nie wierzę... ale jak mi się w życiu nawinie kolejny facet, to czemu nie, drogę do siebie mu nie zamknę... tylko po prostu nie będę się angażować i tyle.. będę ostrożna, i podchodzić do wszystkiego z dystansem to będzie dla mnie bezpieczniejsze, na tyle, że jak mnie kolejny zrani, to takie rozstanie nie będzie mnie już, aż tak bolało..
Ech, to życie!!
Dobrze, że możemy cieszyć się wiosną i w tym okresie w całym roku, mieć tą nadzieję na lepsze jutro.. cieszyć się ciepełkiem i nie tylko..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum