Wysłany: 2008-05-08, 19:03 wierzycie w naturalne sposoby powiększenia biustu?
Ostatnio kumpela mi powiedziała ze wyczytała iż na powiększenie biustu istnieje specjalna dieta;)cos mi sie wierzyc nie chce w takie cuda ale podobno dieta taka ma byc bogata w banany i mleko .....podobno masaże tez na to wpływają ;)no i sa tabletki ale nigdy nie stosowałam ani nie znam nikogo kto by stosował
ja tam swój rozmiar lubie bo jest w sam raz ale zaciekawiła ta dieta
tabletki działają tylko przez ten czas kiedy się je zażywa, gdy się odstawi to biust powraca do normalnych swoich rozmiarów...tak kiedyś o tym wyczytałam
a w tą diete jakoś nie wierze... wtedy by brakło bananów jak by każda chciała stosować taką diete, bo banany są wszędzie dostępne
no własnie tez wyczytałam ze tabletki działają dopóki sie je zarzywa a potem efekt jak wczesniej na allegro widziałam pełno tego typu rzeczy tabletek i kremów
[ Dodano: 2008-05-08, 19:13 ]
a teraz znalazłam jakis super żel niby opis super i wogóle i cena przystępna bo 35zł
z tymi tabletkami to jest tak, że najpierw zażywa sie jedną żeby przyzwyczaić organizm... potem po jakims czasie zwieksza sie dawke...i ponoć biust się powieksza...ale jak cały czas zażywać to sie wiąże koszt z tym... a jak się odstawi biust będzie taki jak na początku... i wniosek jeden...że kasa poszła na marne dla mnie to bez sensu jednym słowem
[ Dodano: 2008-05-08, 19:17 ]
ja sie zastanawiam nad tym żelem az może sie skusze i powiem wam jak efekty mozna by było przetestowac zagłębie sie w informacje totyczące tego żelu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-08, 23:00
nie wierze w takie rzeczy, przy ciągłym braniu tabletek może i coś się powieksza, ale chwilowo. a gdyby cos bylo na stałe, to gwiazdy nie inwestowałyby w silikon
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
No wlasnie Angik podzielilabys sie z kolezankami a nie tylko gadasz... ja tu zaalamana
nie uzywalam zadnych zeli ani tabletek od antkoncepcyjnych tez sie nie powiekszyly, kiedys podebralam mamie ten ujedrniajacy i nigdy go nie uzyje bo pomniejszyly mi sie i tak bardzo zalowalam hehe
jedyne co niby moze dzialac to cwiczenia ale to tez robilam i chyba nie mam samozaparcia bo zniechecilam sie po kilku razach ja widzialam ze nie ma efektu...
mam jedna cicha nadzieje ze jak bede w ciazy to mi sie choc troche powiekszy... chociaz na te pare miesiecy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-09, 11:24
Olciiia napisał/a:
ze jak bede w ciazy to mi sie choc troche powiekszy
a tego to juz sie wogule boje
ale tak to zawsze bylo, jest i bedzie,ze ma sie za male chce sie miec wieksze, ma sie za duze chce sie miec mniejsze, to tak jak z wlosami, jak masz krecone chcesz proste, a jak masz proste to chcesz krecone
Chyba trzeba sie nauczyc cieszyc z tego co sie ma
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-09, 11:38
angik1683 napisał/a:
Chyba trzeba sie nauczyc cieszyc z tego co sie ma
no tak, tylko sklepy nie wiedząo tym , że ciężko kupić bluzkę na swój wzrost, gdzie w biuście są spore, a nie ma się czym tego wypchać, a kupowanie bielizny nie należy do najprzyjemniejszych czynności.
pewnie, że każdy znajdzie jakiś defekt, a jesli chodzi o biust i włosy to szczególnie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum