Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 191 dni temu Posty: 5373 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-05, 07:50
asia21_87 napisał/a:
powiem Ci ze moim siostrom urosły piersi jak urodzily
NAPRAWDE ? superowo a jakie mialy wczesniej? serio to jest moje jedyna szansa po dziecku jak nie to byba se na
starosc walne operacje bo co raz sie zyje a chce sie troche cycochami nacieszyc
[ Dodano: 2008-06-05, 07:50 ] Angik sie zalamie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 4552
Profil:
Wysłany: 2008-06-05, 07:53
no pwaznie. Mialy napewno mniejsze przed urzodzeniem dziecka, a teraz maja ogromne ale jaki mialy rozmiar wczesniej, a jaki teraz to Ci nie powiem ale sporawe maj teraz
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 372 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-05, 11:55
Olciiia napisał/a:
Angik sie zalamie
no to sie zalamalam juz ja sobie z mamuska pogadam,24 lata w nieswiadomosci zyc
a do wszystkich babeczek,ktore chcialyby wieksze cycuszki - macie naturalny sposob na powiekszenie trzeba sobie bejbi zrobic
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-05, 13:10
dziewczyny to prawda,że w wiekszości przypadków biust sie powieksza po dziecku, wszystkie kolezanki , które juz rodziły zmieniły nr stanika. jednej nawet nienaturalnie sie cyc naciągnął i teraz musi wkładkę nosic , bo bobasek sobie lewego upodobał!
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Naturalne sposoby powiększania biustu naprawdę działają i nie wiem dlaczego kobiety się do nich zniechęcają. Nie trzeba niczego jeść, niczego pić, ani łykać zadnych tabletek.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 191 dni temu Posty: 5373 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-05, 16:56
angik1683 napisał/a:
Olciiia napisał/a:
Angik sie zalamie
no to sie zalamalam juz ja sobie z mamuska pogadam,24 lata w nieswiadomosci zyc
ale powiem ci angik ze kiedy bylam w liceum to malam bardzo mloda wuefistke i ona miala bardzo male piersi rozmiar A czyli taki jak ja
i ja sie jej wprost spytalam czy przed ciaza tez takie miala bo wiem ze jej coreczka miala wtedy 3 latka, a ona mi powiedziala ze jest zalamana bo przed ciaza miala C
i pokazywala mi fotki no masakra
takze Angik Mamuski tu nie przeswiecaj na forum bo ona chce dla ciebie jak najlepiej moze i tobie troche sie zmniejsza a mi urosna
NO tO JEST DAL NAS PLAN
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 372 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-06, 14:03
chyba nie ma reguly jak to jest z tymi piersiami po ciazy
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-10, 19:00 Re: wierzycie w naturalne sposoby powiększenia biustu?
sweet Shanti napisał/a:
dieta taka ma byc bogata w banany i mleko .....
nie doczytalam calego tematu <bo len ze mnie> moze juz ktos to ujal ale po czms takim to co najwyzej biegunki mozna dostac
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
eee ja tam nie wierze, że przez dietę rośną piersi... ale po ciąży zawsze są większe także która chce mieć piersi jak Doda to do dzieła ze swoimi mężczyznami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum