Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-15, 23:57
no nie ma śmiacia, dla mnie to jest ciężka sprawa chciałabym mieć B albo małe C... a tak to z bluzkami problem że nie wspomnę o żakietach czy sukienkach...
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 92 dni temu Posty: 606 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-16, 09:16
Ja też duże C, a przed dziećmi miałam małe B...także co - nieco mi po dzieciach zostało
Czasami z moją przyjaciółką się śmiejemy, że my to jakieś indiańskie baby, rano nakładamy stanik, zwijamy nasze cycki i dopiero wkładamy to do stanika
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2227 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-16, 12:35
Pachulka napisał/a:
a to jest taka opcja??
ale jaka,ze sie zmniejsza? No mojej mamie sie skurczyly i placze,ze nie dosc ze zawsze miala male to teraz juz ma calkiem male - ale cieszy sie ze chociaz sa jedrne
a tak z naturalnych sposobow dla tych ktore chcialby miec wiekszy biust,to chusteczki w stanik
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 31 dni temu Posty: 5 Skąd: Cały gloobek
Profil: Wzrost: 165
Stan: wolna jak marzenie;)
Wysłany: 2008-06-04, 11:37
hehehe. oooj ile ja bym dala na chciaz by te C... nigdy nie zrozumiem kobiet, ktore chca sobie powiekszyc biust;/ to tak we wsztstkim przeszkadza. ile trzeba sie nachodzic by kupic sobie stroj kompielowy. Pozdrawiam, ciezcie sie malymi biustami kobietki
moja mama zawsze mnie pocieszala,ze po dzieciach mi sie skurcza
no ladnie a moja mi zawsze mowiala ze po ddzieciach mi urosna
nasze mamuski chca zawsze powiedziec nam to co chcemy uslyszec bo tak nas kochaja
a jak bedzie to zobaczymy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum