no wlasnie Niki ma racje ja czasami mam problem z bluzkami np. ide z kumpela na zakupy i ona mowi "wez ta!!" a ja od razu patrze na dekold i juz widze ze nie dla mnie ODPADA...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Aaa... wiem wiem mam nawet takie sylikonowe wkladki kupilam sobie na studniowe i bylo superowo tyle ze latem gdybym miala to nosic to by mi sie cycochy zagotowaly
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 242 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-13, 13:25
ja szczerze powiedziawszy tez nie ... chodź podobno wpływa tez na to ilość spożywanych jajek a właściwie żółtek bo zawierają dużo hormonów.. tylko nie wiem ile trzeba by było jeść czy całą fermę założyć.... szczerze powiedziawszy to swoje cycochy to najchętniej bym zmniejszyła:/
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-05-13, 18:24
tez jestem sceptycznie nastawiona... (( Chociaz nie powiem chetnie bym skorzystala gdyby:
1. nie bylo to krotkotrwale
2. nie bylo kosztowne
3. nie bylo z urazem na zdrowiu
Czyli zanim wymysla taka metode...to bede juz stara:))) wiec nie pozostaje nic innego jak zaakceptowac sama siebie i swoj biust:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum