Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-19, 21:39
co tam, Misiek nie raz widział więc nie mam się z czym kryć, przykro się tylko robi, jak chcę kupić fajną bluzkę, a nie mam czym jej wypchać ( no ale teraz poratowałam się odpowiednią bielizną)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-19, 21:40
Kahela, dokładnie! Co ja bym dała za pomniejszenie swoich piersi... Chociaż mam jeden biustonosz, który w jakiś sposób o jeden rozmiar je pomniejsza. Czyli tak, jakbym miała z F na E - ale mi tej pociecha...
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-19, 21:45
niki napisał/a:
ale rzadko się zdarza, żeby babki były niezadowolone z dużego biustu
niby tak, ale jak kupuję bluzkę, czy żakiet, to albo muszę brać rozmiar większy, żeby na biuście dobrze leżało, a wtedy pod biustem luz i worek...
Albo dobry rozmiar, a na cyckach się rozchodzi i wygląda jak z klubu go-go...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-19, 21:47
Kahela napisał/a:
a na cyckach się rozchodzi i wygląda jak z klubu go-go...
hhehehe tu mnie rozwaliłaś. kurde tak to z tymi cyckami jest, że rzadko sa idealne. ja mam nadzieję, że zajdę w ciążę i się ciut powiększa, byle nie tak jak mojej mamie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-19, 21:48
Dajcie dziewczyny na wstrzymanie, bo mam smile'a na kilometr jak to czytam
Ale wróćmy do szarej rzeczywistości... Tak, tak, masz rację Kahela. Znalezienie odpowiednio dopasowanej bluzki zarówno w buście, jak i w talii, rękawach itd. to nielada wyzwyanie, a w zasadzie nie do zrobienia, bo zawsze jakaś korekta w domu musi być A ja nie jestem zadowolona specjalnie ze swojego biustu. Fajnie się eksponuje w biustonoszu, a kiey trzeba go ściągnąć, to nie mogę patrzeć... No przesadzam, ale mi się nie podoba
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-19, 21:50
niki, ja przed ciążą miałam małe B, bardzo małe nawet...po 2 ciążach mam duże C, małe D...mimo tego, że wróciłam do wagi sprzed ciąży (no ostatnio przytyłam, ale generalnie rzecz biorąc wróciłam) to piersi mi nie zmalały...także masz szansę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum