Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wieczór panieński
Autor Wiadomość
anusek 

Informacje:
Dołączyła 364 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 00:58   

Nymphadora napisał/a:
Eee, a ja to dziewczynom powiedziałam, że jedyny mój warunek to to, że żadnego striptizera ma nie być :P Mnie to jakoś w ogóle nie kręci :roll: :P
a u mnie musi byc koniecznie i najlepiej kilku :-P tak żeby śmiesznie było,może koleżanki poszaleją,nie można byc taką egoistką :mrgreen:

REKLAMA

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 409 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 09:27   

Madzia81 super torcik podoba mi sie pomyslowy :-D
anusek napisał/a:
Nymphadora napisał/a:
Eee, a ja to dziewczynom powiedziałam, że jedyny mój warunek to to, że żadnego striptizera ma nie być Mnie to jakoś w ogóle nie kręci
a mi sie to podoba wiec chce miec :-D to ja bym chciala najpierw w domku a pozniej imprezke przeniejs do jakiegos pubu lokalu,fajnie bybylo gdybysmy mialy wszystkie jednakowe koszpulki z napiszem"wieczor panienski Magdy" nastepnie zaproszenie tancerza :-D upominki-bielizna kajdanki-to co kroluje wsrod ieczoru panienskiego a przede wszystkim duzo spontanu i zabawy :-D

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 09:45   

Madzia81 rewelacyjne pamysły <ookk>
a ja wieczoru panieńskiego nie miałam wymyślnego, po prostu spotkałyśmy się z dziewczynami w domu i tyle <bezradny>
a co do striptizerek, to mój brat miał :mrgreen: chłopaki radoche mieli, babka potańczyła, poprzytulała się do mojego brata, a jak się już całkiem rozebrała, to uciekła i się schowała <umieraam> i przedstawienie się skończyło <umieraam> może nie wszystkie takie są, ale ta miała troche wstydu i nie szalała na golasa ;-)
a faceta miała kiedyś koleżanka, ale też potańczył na stole, a jak ściągnął stringole, to zakrył "ptaszka" ręką i koniec <bezradny> przereklamowane to striptizy :-P

Madae 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:21   

bo na tym striptiz polega :) ma tylko rozgrzac :P jak chcesz zeby pokazali wszystko to trza zapłacic extra ..no i nie kazdy ma to w menu :P

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 14:05   

anusek napisał/a:
nie można byc taką egoistką :mrgreen:

To niech se mają na swoich wieczorach :D Ee tam, i tak będzie jak będzie, i tak jak już mówiłam, wszystko jest w ich rękach ;-) A poza tym, to jeszcze kupa czasu :)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 364 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 14:40   

Nymphadora na swoim to trzeba grzecznie bo jeszcze sie przyszły mąż dowie :-P

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 14:55   

Łe, no bez przesady, właśnie trzeba niegrzecznie :P

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 719 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-02-04, 15:16   

ja jakoś nie myślałam o panu, co to miałby się rozbierać. może to i fajna sprawa, ale jak już, to uważam tak jak Kociak, że powinno być sprawiedliwie: jak u dziewczyny facet się rozbiera, to u faceta rozbiera się dziewczyna, a jak nie ma, to nie ma ani u niego, ani u niej. a wiem, że nie chciałabym, żeby u przyszłego męża była striptizerka...nasłuchałam się i to z pierwszej ręki jak to przyszły małżonek po dużej dawce alkoholu wylądował w łóżku z taką właśnie panną :roll:

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 409 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 15:23   

Madzia81 napisał/a:
ja jakoś nie myślałam o panu, co to miałby się rozbierać. może to i fajna sprawa, ale jak już, to uważam tak jak Kociak, że powinno być sprawiedliwie: jak u dziewczyny facet się rozbiera, to u faceta rozbiera się dziewczyna, a jak nie ma, to nie ma ani u niego, ani u niej. a wiem, że nie chciałabym, żeby u przyszłego męża była striptizerka...nasłuchałam się i to z pierwszej ręki jak to przyszły małżonek po dużej dawce alkoholu wylądował w łóżku z taką właśnie panną
moze to i prawda ale nie zawsze tak jest :-D jak sie organizuje w pubie to malo pawdopodobne ze facet wyladuje z ta "striptizerka" w lozku :roll: a najlepiej na poczatku(taniec erotyczny) gdy alkohol nie bierze gory :-D

Madae 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 15:25   

pozatym jesliby wyladowal to znak ze o mały włos sobie zycia nie spaprałas z facetem ktory zdradził by Cie przy pierwszej lepszej okazji jakby z alkoholem przegiał :P

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-04, 16:01   

Madae napisał/a:
pozatym jesliby wyladowal to znak ze o mały włos sobie zycia nie spaprałas z facetem ktory zdradził by Cie przy pierwszej lepszej okazji jakby z alkoholem przegiał :P

Oo właśnie !

Jednak ja bym nie chciała miec striptizera z podobnego względu jak Kociak.
W ogóle to mój R mówi mi, że on chce wieczór w tym samym miejscu co ja (tylko moga być dwie różne sale, lub w jednym domu i dwa pietra... Czyzby mi nie ufał? :-P hehe.

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 719 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-02-04, 18:01   

madzia88 napisał/a:
moze to i prawda ale nie zawsze tak jest :-D

wiem. ale takie sytuacje się zdarzają.

Madae napisał/a:

i tu też w 100% racja. ale różnie to bywa. dziewczyna mogłaby się o tym dowiedzieć dopiero po jakimś czasie, jak na świecie byłyby dzieci i wtedy dopiero nieprzyjemnie...

ale nawet jeśli nic by się nie stało - sam fakt, że przed moim facetem miałaby tańczyć dziewczyna z cyckami na wierzchu mi się ni podoba i nie chciałabym tego. dlatego sama też nie zdecydowałabym się na striptizera na wieczorze panieńskim, bo wiem, że Miśkowi wcale też nie byłoby z tą świadomościową przyjemnie.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 726 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-05, 18:35   

Madzia81 napisał/a:
powinno być sprawiedliwie: jak u dziewczyny facet się rozbiera, to u faceta rozbiera się dziewczyna, a jak nie ma, to nie ma ani u niego, ani u niej
no właśnie ja się tylko obawiam, że nawet jeśli z Piotrkiem się umówimy, że u mnie nie ma striptizera a u niego striptizerki, to jego niektórzy kumple są tacy, że i tak jak on im powie, że nie chce, to i tak zamówią (niektórzy to mi się wydaje, że chcą dla siebie te striptizerki bardziej zamawiać :roll: )

Ale na szczęście do tego jeszcze sporo czasu :D

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 18:49   

Taki był mój tort

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil: