Magdaru torcik bardzo fajnie wyglądał no i pewnie smakował, skoro tyle go zjadłaś
Jewel ja na swoim weselu nie mogłam nic jeść, z tych wrażeń, emocji, miałam ściśnięty żołądek, podziubałam coś obiadu i to wszystko dlatego o torcie też nie był mowy dopiero na poprawinach coś poskubałam. torta też skosztowałam w niedzielę. ostatni kawałek się uchował
ciekawa jestem tylko czy takie śmieszne figurki są gdzieś u nas dostępne, czy tylko takie standardowe gdyby były - to na pewno na swoje wesele bym coś takiego wybrała
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-02, 12:48
Cytat:
ciekawa jestem tylko czy takie śmieszne figurki są gdzieś u nas dostępne, czy tylko takie standardowe gdyby były - to na pewno na swoje wesele bym coś takiego wybrała
No własnie, pewni ciężko będzie ale jak znajdę takie w GB to przywiozę ze sobą Bo sama tez taką bym chciała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum