Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-25, 19:55 Weselne A B C...
chyba temat i opis mówią za siebie Jeśli chodzi o nowości to ogladałam dzisiaj wesele, które odbyło sie w tym samym pałacu w którym bedziemy miec my z Pawłem. Gdy państwo młodzi stali pod głównym wejsciem i odbywało sie uroczyste powitanie z jednego z okien ze specjalnej maszyny wylatywały sobie banieczki mydlane, super to wygladało, zamierzam to zgapić Później włączyli ja jeszcze na sali balowej. Maszyna wyglada tak, troche kosztuje ale w sumie mozna pozniej komus opchnac
Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-25, 22:48
Bardzo ciekawy pomysł
Tylko nasze wesele będzie raczej skromne, pozbawione "bajerów", ale pomysł sam w sobie fajniutki Z tego co wiem, dość popularna jest też tzw. fontanna czekolady na weselach Też ciekawa atrakcja
Wysłany: 2007-11-26, 11:43
woww fajnie wyglada taka fontanna, ale ja wolę takie cuś tzw. wiejski stół, zobaczymy ile nas to bedzie kosztowało bo bardzo bym taki chciała, tylko, że jak na razie chyba tam gdzie bedzie robione wesele takich nie mają, ale jak sie upre to se sama taki wymodzę ze smalczykiem ze skwarkami, małosolnymi ogórasami, wedlinka swojską, kurdę, chyba od razu sobie to postawie pod nosem
oj, to będę ściskać kciuki, żebyś mogła to wszystko jeść na swoim weselichu...bo z reguły jest tak, że niestety panna młoda podziubie obiad i na tym się kończy jedzenie weselne.
Informacje: Dołączył: 234 dni temu Posty: 48 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172
Włosy: ciemny blond
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-27, 10:03
Mi sie podobało jak po wyjsciu z kosciola Panstwo Mlodzi wypuscili w niebo dwa biale golebie, pomysl z tymi babelkani tez mi sie bardzo podoba.....milo potem po latach na to popatrzec z lezka w oku>>>>
_________________ słowa niewypowiedziane
niesie w milczeniu czas
boli mnie , że nasza miłość
napotyka na przeszkód las
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-27, 10:51
Fajne banieczki, może ktoś wypożycza, bo to w sumie na parę minut, bo całe wesele nie lecą te bańki nie?
Wiejski stół, u nas coraz częściej o tym słyszę z opowiadań znajomych. Często to lokale, jako "niespodziankę" dla Państwa Młodych robią. Oczywiście całe weselicho się szybko rozkręci po spróbowaniu bimbru
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Wysłany: 2007-11-27, 14:18
eveline napisał/a:
Mi sie podobało jak po wyjsciu z kosciola Panstwo Mlodzi wypuscili w niebo dwa biale golebie,
U nas tak będzie, zapomniałam o tym napisać Mojej mamie sie to bardzo podoba nam zreszta też, tata na szczęscie ma od kogo gołąbki załatwić
martula napisał/a:
Fajne banieczki, może ktoś wypożycza, bo to w sumie na parę minut, bo całe wesele nie lecą te bańki nie?
Widziałam na necie, że można też wypożyczyć.
Madzia81 napisał/a:
oj, to będę ściskać kciuki, żebyś mogła to wszystko jeść na swoim weselichu...bo z reguły jest tak, że niestety panna młoda podziubie obiad i na tym się kończy jedzenie weselne.
Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 23:13
eveline napisał/a:
Mi sie podobało jak po wyjsciu z kosciola Panstwo Mlodzi wypuscili w niebo dwa biale golebie
Sam pomysł jest rzeczywiście super
tylko wiecie, ja tak kiedyś widziałam, jak jeden gołąbek panu młodemu na rękę... no... wiecie o co chodzi Tego bym się trochę bała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum