wiejska chata to takie cuś co się na dół zjeżdża, po prawej stronie w stronę andrzejówki??
no na dół się zjeżdża. jest tam mini zoo, i stawik, na którym można rowerkiem wodnym popływać i konie, fajne obejście byliśmy tam na imprezie nauczycielskiej a duże wesele planujecie? bo w środku to miejsca to tam tak niezbyt wiele.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 531 dni temu Posty: 2024 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 22:31
zrobię listę, przejedziemy się w te dwa miejsca. korci mnie ten darz bór, autokary u nich zorganizowac można. no i w pracy dowiedziaąłm sie od dziewczyn troche o orkiestrach- jakieś color coś tam podobno jest fajny, trochę na temat kamerzysty, jaka orkiestra nie pije i takie tam będziemy na pewno dostosowywać ilośc gości do ilości kasy, bo nie mam zamiaru przez -naście lat tego spłacać
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-05-10, 22:42
zbieram wszelkie oferty, żeby móc poprzebierać na co możemy sobie pozwolć no i co jest warte swojej ceny. jak mozesz coś z Wałbrzycha jeszcze polecić odnośnie jakichs innych rzeczy ( które muszę odkryć co i jak sie robi) to bardzo chetnie poczytam
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
no więc tak:
filmowanie: Arek Mucha, Szczawno Zdrój tel. 504081133
pazurki i makijaż robiła mi żona Arka, ale tak przeciętnie oceniam. ale gdybyście wybrali się do niego oglądnąć przykładowe dvd (naprawdę warto) możesz z nią też sobie pogadać
bukiet - kwiaciarnia w Świebodzicach, zapytam Marcina gdzie dokładnie to było, najtaniej i naprawdę ślicznie kieckę można uszyć taką jaka Ci się podoba i nie za duże pieniądze w pracowni sukien ślubnych w Sobótce
tort - nie zamawiać w cukierni, która ma sklep m.in. na bazarze przy PSP 21 dekoracja kościoła - do wypożyczenia długi czerwony dywan oraz stelaż na serce - bramę, w celu wypożyczenia zgłosić się do mojej mamy
zespołu, fotografa, sali nie podpowiem.
za sesję w Książu 200zł, w Palmiarni nie płacicie nic.
jak jeszcze coś mi się przypomni istotnego, to dopiszę
a może już Mucha też fotografuje? (tzn kamerzysta Madzi) bo przecież on tez kiedyś zdjęcia robił, później zmieniać aparat miał, może już zdjęcia też robi
co do zespołu - niki możesz podpytać struśka jak byliśmy na weselu w zeszłym roku tam od chrześniaka jego mamy to bardzo fajny w sumie nie duży zespół był, ale facet świetnie prowadził ale nie mam tej płyty z tego wesela, więc nie mam namiarów.
Wysłany: 2008-05-13, 17:07
dzieki, na pewno sie do Struska zwrócę zbieram informacje od koleżanek, z upatrzonego mojego kościółka było sporo zadowolonych ( tzn wszystkie z tych, które tam slub brały). trzeba będzie znaleźć wolną chwilę i pojeździć, popytać się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum