Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 228 dni temu Posty: 59
Profil: Imię: Roksana
Partner: Adrian
Wysłany: 2008-03-07, 19:44
A my za fotografa (od ślubu do oczepin+zdjęcia w plenerze+płyty DVD ze zdjęciami+album ślubny) płacimy 1200 zł... Za kamerzystę (1 dzień) płacimy 1100 zł... Czyli widzę, że ceny są wszędzie mniej więcej takie same
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-08, 22:17
myślimy nad slubem w przyszłym roku, więc czas się rozejrzeć nad miejscem na wesele.
podobają mi się dwa miejsca niedaleko Wałbrzycha. za Darz Borem przemawia organizacja ślubu w kościóóku o którym od dawna marzyłam, ale czekam na Wasze zdanie. koszty też nie są chyba złe 130 za osobę.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-08, 22:21
darz bor - ja bym ten lokal wybrala,ale przyznaje ze tylko zerknelam na wyglad mniej wiecej,nie zagladalam w menu itd,tak na pierwsze wrazenie
Wysłany: 2008-05-08, 22:24
w Darz Borze jest zakładka wesela, wyliczone sa ceny, które obejmuja jedzenie, wystrój i nawet jest sporo miejsca do tanczenia, moja siostra miała tam kiedyś studniówkę. kurczę, żeby tylko miejsca były :(ja chce ten Kościół
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-05-08, 22:25
my robimy takie wiejskie weselicho, duza sala na wsi,normalna orkiestra z przyspiewkami,zarlo na stole ile kto chce,a nie porcjami donoszone na talerzu, no i wody pewnie tez ile kto chce duzo znajomych robi w jakis eksluzywnych lokalach i owszem takie tez mi sie podobaja,ale ja zawsze chcialam takie wiejskie bo na takich sie zawsze najlepiej bawilam i L tez tak chce.
Wysłany: 2008-05-08, 22:28
podoba mi się wiejskie, tylko u nas zbyt wielu mozliwości nie ma,a być może ja o nich nie wiem. ta miejscowośc jest blisko nas, a z drugiej strony jest Andrzejówka- schronisko, fajne widoki i można sobie foty porobić. no i w darz borze wydaje mi się, że wystrój nie jest zbyt jakiś nadęty ( mam nadzieję) , bo ludzie lepiej się bawią w wyluzowanych miejscach
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-05-08, 22:32
niki, nie jest nadety,wlasnie fajny ten klimat sie wydaje z tego co na zdjeciu,i jesli w poblizu jest fajny plener do zdjec no i jeszcze kosciolek o ktorym marzylas to wszystko przemawia na tak Jak macie date to lepiej juz rezerwujcie
Wysłany: 2008-05-08, 22:47
data będzie jak lokal wolny będzie, planowany termin - jak będzie ciepło w przyszłym roku maj-wrzesień. dzieki za zaopiniowanie,będę się wypytywac dużo jak już będziemy wiedzieć czy lokal wolny
angik1683 i znów się zgadzamy
U mnie też ma być duże wiejskie weselisko choć jeszcze nie wiem w jakim lokalu będzie mamy zacząć jezdzic od przyszłego tygodnia za sala.
Ale mój Ł też chce duże i wiejskie;) Tak jak mówisz dużo jedzenia (bo byłam na takim w lokalu gdzie przyjechałam do domu głodna i musiałam wsuwac coś nad ranem no i dużo wódy, wesele to wesele ma być dużo alkoholu aby nie brakło bo na takim też byłam )
Planujemy w kwietniu, może w czerwcu choć wątpie aby jakies sale były wolne.
Muzyczke już znalazłam i mam nawet na youtubie ich filmiki z wesel jak grają
Tylko nie wiem gdzie Wam je zaprezentować
Wysłany: 2008-05-09, 11:37
sylfiaaa, jest gdzies temat filmiki z wesel, to moze tam ?
Wysłany: 2008-05-10, 10:22
tylko na necie, a koło darz boru przejeżdzaliśmy, ale w środku nie byłam. wiejska chata to takie cuś co się na dół zjeżdża, po prawej stronie w stronę andrzejówki??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum