Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 127 dni temu Posty: 35 Skąd: pomorze
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 157
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)) niedługo MEŻATKA:)
Partner: Paweł (groszek;)
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 23:01 ;(
Hej dziewczyny!!!
Mam dziwne pytanie ale ...
słuchajcie do mojego ślubu jest AZ 10 miesiecy ale ja już myśle o sukni pierwszym tańcu czy to może nie za szybko wystroju sali dosłownie o wszystkim związanym z ślubem,.. eh.. chodzi mi o to ze moja kuzynka zbeształa mnie że to stanowczo za szybko i mam "wyluzować" ma rację??
[ Komentarz dodany przez: Donn: 2008-11-03, 23:14 ] temat scaliłam
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 2617 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 23:13
Biaaalllaaa, powiem tak, dobrze, że myślisz o tym wcześniej, niżeli miałabyś to wszystko planować na ostatnią chwilę, ale nie musisz też gonić, zapominając o innych rzeczach. Faktem jest, że spokojnie możesz o tym już myśleć, szukać sukni, podsłuchiwać kawałków na pierwszy taniec, ale bez zbędnego latania i stresowania się Jest czas, aczkolwiek dobrze, że pierwsza iskierka już jest :]
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-04, 09:22
Biaaalllaaa, Mysle ze dobrze robisz, przeciez nic sie nie stanie jesli bedziesz juz wiedziala jaki bedzie wystroj sali jaka suknie mniej wiecej chcesz (albo juz konkretna wybierzesz - przeciez to nic zlego dziewczyny na forum tez duzo wczesniej wszystkiego szukaja
moim zdaniem to nic zlego
a kuzynka moze troche zazdrosna jest (nie wiem jaka sytuacja tak tylko strzelam)
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1085 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-04, 11:40
Biaaalllaaa, no co ty im wcześniej o tym myślisz tym lepiej, przynajmniej masz mniej stresujących sytuacji typu fajna kapela będzie grać akurta w tym samym czasie na innym weselu itd., wydaje mi sie że wtedy masz więcej możliwości, pozatym to ty czerpiesz z tego radoś i to dotyczy głównie ciebie i twojego przyszłe męża wiec wiesz, przepraszam że to powiem ale kuzynka niema tu nic do gadania u mnie w rodzine ślub planuje się zawsze rok wcześniej, i nigdy nie było w tym dziwnego że mówiło się o nim kilka miesięcy wcześniej Nie przejmuj sie tym co inni gadają, poprostu czerp radość z przygotowań do tak wilelkiej chwilki
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 1857 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-08, 00:37
Biaaalllaaa, im wczesniej tym lepiej, teraz mnostwo ludzi sie pobiera i z zalatwieniem wiekszosci spraw sa problemy, wolne sale, terminy w kosciolach, szycie sukien itp
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-20, 20:29
Biaaalllaaa, no po nowym roku mozesz powoli zaczac sie rozgladac, najpierw przejrzyj sobie suknie w internecie, poogladaj katalogi, wybierz salony, ktore chcialabys najpierw odwiedzic i pozniej mozesz zaczac chodzic i przymierzac. Wrzesien jest popularnym miesiacem jesli chodzi o sluby, to i sukienek bedzie duzo szylo w tym czasie co Twoja, wiec lepiej zaczac poszukiwania wczesniej niz pozniej
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 15:56
moja kolezanka wychodzi za mąz w lipcu i sukienke juz kupiła . mnie sie wydaje ze troszke wczesnie, ale bardzo jej sie spodobałą i kupiła. Pomysała ,ze po nowym roku moga byc juz inne wiec sie zdecydowała.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 127 dni temu Posty: 35 Skąd: pomorze
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 157
Stan: jeszcze panna;)) niedługo MEŻATKA:)
Partner: Paweł (groszek;)
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 16:45
hm.. jak narazie wybieram sie w lutym na przymiarkę i wtedu odczekam jakiś czas potem znowu dziś pytałam w jednym salonie to jeśli chodzi o szycie to trzeba zdecydowanie szybciej się zdecydować pomyślimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum