Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 461 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-20, 10:29
a wracajac do orkiestry to musze sie wam pochwalic,ze panowie z naszej orkiestry przeszli samych siebie i wszyscy,ale to wszyscy goscie sie nimi zachwyacli,a kilka par wzielo od nich wizytowki i juz wstepnie sie poumawiali na swoje wesela
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 130 dni temu Posty: 1545
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 20:38
Co do orkiestry to kolezanka była u jednych muzyków , których widziała na weselu u rodziny , podbali jej sie . ale jak zazyczyli sobie za jeden dzien grania 3500!!!! to powiedziała ze juz woli muze z komutera puszczać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 110 dni temu Posty: 284 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-22, 22:26
Ech, powiem Wam dziewczyny, że nie mogę znaleźć fajnego zespołu. Byłam na 3 weselach w ciągu ostatnich dwóch lat i żaden zespół mnie jakoś nie zachwycił. Albo co 5 minut robili przerwy, albo się ktoś z orkiestry spił jak świnia i zamiast śpiewać bełkotał, albo smęcili jak na stypie. Ale cóż... szukam dalej
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 110 dni temu Posty: 284 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-22, 22:42
No u mnie na Kujawach ciężko coś znaleźć, albo po prostu ja nie umiem szukać najlepszą kapelę słyszałam na weselu na Śląsku, niestety nie wyjeżdżają poza swój region, a szkoda bo zapłaciłabym im dwa razy więcej niż normalnie biorą, zeby tylko u mnie zagrali. Wolałabym już na czym innym zaoszczędzić
_________________ If you believe that dreams can come true, be prepared for the occasional nightmare.
Albo co 5 minut robili przerwy, albo się ktoś z orkiestry spił jak świnia i zamiast śpiewać bełkotał, albo smęcili jak na stypie. Ale cóż... szukam dalej
u mnie w okolicy powszechne stalo się że w umowie zawiera się andeks iż oriestra zobowiązuje się nie spożywać alkoholu w innym wypadku nie dostaną wnagrodzenia- wydaje i się że takie zabezpieczenie jest dobre i równiez zamierzam je umieścić w umowie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 130 dni temu Posty: 1545
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 19:09
mój brat był na weselu , gdzie grało 2 chłopaków i szło im to swietnie( widziałam film z wesela), jak jeden zaśpiewał stachursky`ego to jak ogrinał. ale terminy mieli pozajmowane na póltora roku do przodu. Wzieli 2600 za dwa dni
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 127 dni temu Posty: 35 Skąd: pomorze
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 157
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)) niedługo MEŻATKA:)
Partner: Paweł (groszek;)
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-29, 19:12
Moja orkiestra bierze 3200 plus nocleg ale to już z poprawinami. Jest wodzirej. A na poprawinach karaoke dla gości;)))) armatki światła dym itp mam nadzieje ze to trafny wybór;)0 aha a moj ślub będzie 19.09.2009
nja też się nachodziłam za orkiestrą i końcu znalałam świetny na weselu u kuzynki narzeczonego u nas jakoś więcej się płaci niż w waszych rejonach bo płacę 4000zł z poprawinami:)ale cena jest warta zespołu:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 116 dni temu Posty: 56
Profil: Imię: Agatka Alex
Włosy: Paseczki
Stan: Szczesliwa Zonka
Wysłany: 2008-10-30, 12:07
my mielismy DJ i wlodzirejke- bylo poprostu super!!!! nikt prawie przy stolach nie siedzial-chyba zeby odpoczac pelno zabaw i muzyczka dla kazdego, nio ale gaze wzieli taka jak zespol prawie!a co do jedzenia, to powiedzieli: poprosili nas o frytki i mielone z surowka, bo wg nich oni sa w pracy a nie na zabawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum