tam gdzie my mamy sa trzy ceny w zaleznosci ile porcji miesa na osobe przypada my wzielismy druga opcję
pierwsza była za 110
druga 140 trzecia cos okolo 170 nie pamietam
Cena tez zalezy od tego czy to hotel cz tylko restauracja jak u nas na przyklad
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 09:39
calineczka, a ja slyszalam ze nawet za 200 zl na osobe sa... moja kumpela teraz ma wesele 23 sierpnia i wlasnie tyle placi.... (na 50 osob)
jak na mnie to za duzo
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 1857 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 09:47
Olciiia napisał/a:
ja slyszalam ze nawet za 200 zl na osobe sa
tez tak słyszałam, chyba nawet w tym miejscu gdzie my mamy (hotel), to teraz wołaja tyle za osobe, jak my rezerwowaliśmy, to było ok 170-180, ale tak jak mówiłam, mój tata może liczyć na znizke i jest szansa, że wyniesie nas 130
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 11:05
a my tam chcielismy wiejskie weselicho wiec nie musimy liczyc ile nam wyjdzie na osobe,sala bedzie kosztowala nas grosze,mamy swoje kucharki,dwa swiniaczki i swojskie wyroby wiec wyjdzie nas to suoz taniej niz w lokalu i bedziemy mieli jakies 150 osob
ale szczerze mowiac nie wiem ile nas to wesele wyniesie tak do konca ,
jeszcze nie podliczalismy kosztow,ale w sumie sporo kasy pojdzie nam na kamerzyste,moja suknia kosztowala duzo pieniazkow,
takze jakby to do kupy zlozyc to by sie ladna sumka uzbierala
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-12, 11:08
angik1683, czyli gdzie robicie gdzies w jakiejs remizie czy co?
ja sie zastanawiam ze u mojej babci bym mogla zrobic tak jak calineczka bo babcia ma duze szklarnie i teraz z nich robi magazyny i ladnie to wyglada podloga i sufit i nic bysmy nie placili ale to jeszcze odlegly temat.....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum