Wiecie co dziewczyny a mi się wydaje, że te ploty że Miller jest gejem wymyślili zazdrośni faceci i to wcale nie jest prawda
prawda.. też mi sie tak wydaje. Zazdrość... kto jak kto ale on chyba najlepiej wie czy jest gejem czy nie... a z tego co wyczytałam w wywiadzie z nim to zaprzecza... pisze że nie ma czasu na dziewczyny... piszecie ze widziałyscie fotke jego dziewczyny... ja nie.. pokażecie??
a co do niego... mmmmm niesamowite ciacho... taki naturalny i przystojny..... mmmm mój facet jest zazdrosny jak oglądam skazanego...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-29, 00:54
"Po mile spędzonym dniu zakochani wsiedli razem do samochodu i odjechali" wiecie co to moim zdaniem już lekka przesada, nie może się nawet spotkać z kumplem i pogadać bo zaraz wszyscy mówią, że jest gejem a to tylko dlatego, że nie ma jeszcze żonki itp. Tak jak oOmikuniaOo czytałam jak się wypowiadał, że nie ma czasu na dziewczyny, bo strasznie dużo spędza go na planie, denerwują mnie takie plotki i ogólnie dziennikarze już przechodzą samych siebie w poszukiwaniu często wyssanych z palca sensacji. Szkoda mi tego Wentwortha skromny, spoko facet a tak się go czepiają
ach malgonka tez tak myśle... plotki wyssane z palca.. to że chłopak spotyka się z kolegą to nie znaczy że jest gejem.. hmmmm... a poza tym słyszałam że spotykał sie z jakąs .. ale aktorzy mają to do siebie że nie maja czasu na miłość... jeszcze on.. kiedy kręca nowe odcinki skazanego..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum