Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 08:02
Załamka. kurczę to chyba niemożliwe Pamiętam, że on kiedyś narzekał że media rozpisują się o nim, że jest gejem bo nie paraduje z dziewczynami. W sumie okaże się niebawem.
Dla niego zaczęłam oglądać PB. Zgadzam się z malgonką - facet ma po prostu niesamowite oczy. Normalnie wymiękam gdy gapi się na mnie ze szklanego ekranu.
Tu są linki jak mu robiono sesję zdjęciową - mnie się spodobało.
część 1. część 2.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Wiecie co dziewczyny a mi się wydaje, że te ploty że Miller jest gejem wymyślili zazdrośni faceci i to wcale nie jest prawda
A tak serio - facet jest po prostu boski. Całe drzwi od mojego pokoju mam w jego plakatach ( no...nie tak dosłownie całe )
I podobno mój chłopiec jest do niego bardzo podobny - ja szczerze mówiąc tego nie widzę ale wiele osób niezaleznie od siebie nam to mówiło.
A Na Millera fajnie byłoby popatrzeć sobie w kinie na dużym ekranie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum