no to chyba tyle nie będe wymieniał konkretnych cech fizycznych bo jednej pasują mniejsze piersi a drugiej większe, i przynajmniej dla mnie nie jest to wyznacznik
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 316 dni temu Posty: 1541 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 13:34
ja np. nigdy nie patrzyłam na wygląd.
Raz podobali mi się wysocy, szczupli bruneci, raz niscy, troche przy kości blondyni
ale łączyło ich jedno: poczucie humoru
nie trawię ponuraków, którzy biorą wszystko na poważnie.
Ponad to musi byc opiekuńczy i okazywac mi dużo czułości
Na mojej liście znalazło się również: robienie od czasu do czasu niespodzianek (bo je uwielbiam ) niestety z tym ostatnim punktem ma problem mój mężczyzna, ale powoli się uczy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 206 dni temu Posty: 292
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 16:32
inteligentny
pracowity
opiekuńczy
zadbany
z pięknymi dłońmi
z oczami które mają głebie
z powalającym uśmiechem
raczej wysoki...
brunet z orginalną urodą
zabawny
jednym słowem mój maż
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 495 dni temu Posty: 700
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-10-08, 16:22
Prawie wszystkie piszecie że Wasz facet to ten idealny.
A mój to całkowite przeciwieństwo tego, który zawsze mi się marzył, przynajmniej z wyglądu. Ani wysoki, ani brunet itd mogłabym wymieniać. Charakterek do tego też ma niełatwy
Mimo to jesteśmy razem już dość długo.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 17:24
kochąjacy
romantyczny
czuły
opiekuńczy
dający mi bezpieczeństwo i poczucie psychicznego wsparcia
inteligentny
zaradny!!!! bym nie musiała niczego za niego załatwaić bo on nie umie np. załatwić sprawy w banku!
bogaty (ale to nie jest najważniejsze ale wolała bym jakby miał kasę tylko tak marzę)
pracowity i pomagający mi w obowiązkach
brunet
lekko przepakowany
wzrost 175 cm
elegancki i w garniaku chodzący
Mój tomek ma wiele tych cech są takie które nie są idealne (np. kolor włosów) ale jak reszta gra to nie zwraca sie uwagi na szczegóły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum