Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasz "typ idealny"
Autor Wiadomość
czekoladka 

Informacje:
Dołączyła 397 dni temu

Profil:
Wzrost: 165cm
Włosy: czarne
Stan: panienka

Wysłany: 2008-02-23, 15:20   

hehehehe,a ja zawsze sie śmiałam,że mój ideał misi mieć proste zęby i nie robić błędów ortograficznych:)I jakoś zawsze tak się składało,że wszyscy moi faceci te moje śmieszne wymogi spełniali a przy tym byli przystojni,wysocy wysportowani i przy tym beznadziejni:(także dziewczyny,nie ma ideałów trzeba akceptować ich wady a ideałem będzie ten przy którym po prostu będziemy szczęśliwe...pozdrowionka

REKLAMA

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 520 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)

Wysłany: 2008-02-23, 15:29   

czekoladka napisał/a:
a ideałem będzie ten przy którym po prostu będziemy szczęśliwe...
to prawda.. ideał to pojecie wzgledne :) a marzyc chyba kazdy lubi :)

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-27, 17:55   

a ja nawet poznałam takiego mojego idealnego...no i był tak idealny że aż nudny :-(

profesor

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 00:31   

a czy jako facet, który wszedł sobie do jaskini lwa teraz, mogę sie dowiedzieć czy dla Was większą rolę odgrywają przedstawione walory fizyczne czy też może bardziej macie na uwadze walory intelektualne... albo emocjonalne?

Na krótko lepiej mieć przystojniaka, a na dlugo takiego z czymś pod kopułą, co? :-)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 00:35   

ja tylko raz sie umawiałam z takim typowym przystojniakiem i właśnie tylko z tego powodu że był niezłym ciachem,szalały za nim wszystkie moje koleżanki a ja po miesiącu nie mogłam już na niego patrzec,był głupi i nudny i marudny.poza tym jednym zawsze spotykałam sie z facetaki którzy mieli poprostu to coś,no i wole kochanego misia niż przystojniaka :-D

[ Dodano: 2008-03-23, 00:35 ]
zachwycac powinna kobieta,facet nie musi :-P

Madae 

Informacje:
Dołączyła 587 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 00:37   

hehehehe to jest tak ze kazda z nas marzy o pieknym, super zbudowanym ciasteczku i kazda z nas sie za takim rozgląda i tacy nas najbardziej pociągają :) jednak kazda z nas mysląc o przyszłej rodzinie wybiera moze nie najprzystojniejszego i nie najlepiej zbudowanego, ale mezczyzne ktoremu moze zaufac, ktory jest na tyle inteligentny aby moc zapewnic byt i dla ktorego to własnie ona bedzie ta najpiekniejsza i jedyną :) przystojniacy maja to do siebie ze poza ciałem nie maja wiele wiecej :) zdarzaja sie wyjątki, ale jednak wiekszosc przystojniakow z ciałami rzymskich herosow nie jest zbyt inteligentna, przyciagają rzesze napalonych pustakow i nie sa zbyt wierni :P

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 02:03   

boziu ja pogodzilam sie ze R nie jest Bratem Pitem 8-) i nie wymagam od niego zeby pral sprzatal i gotowla ( z tym ostatnim to nawet i sie ciesze ze nie wpycha mi sie du kuchni :mrgreen: ) czego ja chce od swoje meza? :roll:
:arrow: 1.sw. spokoju, nie czepiania sie o byle co
:arrow: 2.tego zeby to nas zaczol traktowac jak swoja rodzine a nie jak jakis dodatek do rodziny?

i tak jak madzia88 napisala
:arrow: silny charakter
:arrow: zdecydowany
:arrow: pracowity
:arrow: wyrozumialy
:arrow: aby umial zapanowac nad moim charakterkiem

hhmmm chyba taka liste wydrukuje i powiesze na drzwiach 8-)

katti 
Szmaragdy i diamenty

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna

Wysłany: 2008-03-23, 08:47   

Madae napisał/a:
jednak kazda z nas mysląc o przyszłej rodzinie wybiera moze nie najprzystojniejszego i nie najlepiej zbudowanego, ale mezczyzne ktoremu moze zaufac, ktory jest na tyle inteligentny aby moc zapewnic byt i dla ktorego to własnie ona bedzie ta najpiekniejsza i jedyną

Swieta prawda :-)

profesor

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 11:11   

Dzięki za odpowiedzi.

Ja mam jeszcze taką teorię:
- młodsze dziewczyny (ok. 19 lat) szukają przystojniaka, bo jeszcze mają czas i fajnie jest się pokazać na fotografiach z "niezłym ciachem", a do diabła z tym, że jest tępy, na fotkach tego nie widać :-D
- ciut starsze (dwadzieścia pare lat) szukają materiału na długą przyszłość, więc bardziej zwracają uwagę na walory intelektualne

Spotkałem się jeszcze z taką teorią, że te z Was, które są już ponad 20-pare lat, szukają podświadomie faceta nawet brzydszego, żeby żadna inna go potem nie chciała, żeby nie zdradził (bo kto go tam zechce) i był tylko dla Was:-D.
Przyznam: cwany patent ;-) .

anusek 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 11:42   

profesor ja zawsze szukałam takiego na stałe,takiego do fotek nie potrzebuje :-/ a ta teoria że brzydkiego :-/ to chyba nie chodz o to żeby jego żadna nie chciała ale żeby on nie chciał innej(przynajmniej dla mnie to jest ważniejsze)

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 559 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-23, 13:42   

profesor napisał/a:
czy dla Was większą rolę odgrywają przedstawione walory fizyczne czy też może bardziej macie na uwadze walory intelektualne... albo emocjonalne?

heh, żeby dostrzec walory intelektualne, żeby chcieć się z kimś zapoznać trza zwrócić na niego uwagę ;-)

dla mnie ważniejsze jest wnętrze , ale nie jest tak że wygląd się nie liczy
bo związek to nie tylko rozmowy i więź emocjonalna ale też seks np , i jak ktośna mnie odpychająco działa to bym nie mogła ;-)

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 449 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-24, 08:35   

Ja takze najpier patrzalam jak ktos wyglada ;-) bo to chyba normalne zachowanie :lol:
Wogole to musialam sprawdzic pewne rzeczy,bo jesli tego nie mial na co zwracalam uwage to juz nie bylo kolejnych randek-moj maz abym z nim byla potrzebowal prawie dwuch miesiecy nim powiedzialam ogolnie mu,tak jestesmy razem.
Dla mnie przedewszystkim facet musi byc zadbany :-P paznokcie czyste,ogolony ;-) dbajacy o siebie i swoj wyglad,charakter tez jest wazny,ale jak facet cie kocha to mozna go popilowac :mrgreen: ja tam zawsze to musialam robic :-P

Madae 

Informacje:
Dołączyła 587 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-24, 19:02   

dla mnie ogolony być nie musi hehehehe lubię zarost :P

Donn 
PerFekcjoniStka

Informacje:
Dołączyła 321 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-03-24, 20:06   

lekki zarost to jest to :-P

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-24, 23:21   

Donn napisał/a:
lekki zarost to jest to :-P

a ja nie lubie takiej "dupy jeza" zaprzeproszeniem dla mnie musi byc pupcia niemowlaka :-P

Odpowiedz do tematu