Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 767 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-10, 23:06
[quote="rokisss"]hmm... ja to zawsze mazryłam o takim czarnym,wydziaranym rockowcu:D sex,drugs and rock'n'roll:D i tacy mnie chyba najbarzdziej jarają
hmmmmm.... skąd ja to znam zawsze jak idzie taki koleś po ulicy to mało sobie karku nie skręcę Mam kilku takich znajomych ogólnie muzycy (gitarzysta,basista i wokalista) tworza swoją muzę,grają koncerty ogólnie spoko klimacik ale niestety odkąd jestem z tosiem to kontakt się zmniejszył...powód? mój facet jest za grzeczny ,za ciapowaty nie jest w klimacie i pasuje do mnie jak pies do jeża ehh nie ma to jak męska szczerość
Diablica666
hahahaha, no, karczycho należy mieć elastyczne;P ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 559 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-14, 03:08
rokisss napisał/a:
Diablica666
ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D
sex, drugs & rock'n roll
hehe, dokładnie to!
Mój chłopak też gra na perce także tego...
A co do znajomych ojca...
Mój tata grał z M.Grechutą i L.Janerką także u jego muzycznych znajomych też raczej nei miałabym czego szukać, bo to dziadki już w sumie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 457 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-14, 11:13
miec ciemny kolor wlosow
nie chudy nie gruby
wysoki
musi dbac o siebie
zeby kochal dzieci
pamietal o moich urodzinach,rocznicach(waznych dla nas datach)
silny charakter
zdecydowany
pracowity
z poczuciem humoru
czuly
kulturalny
aby mial cos z dziecka
wyrozumialy
aby umial zapanowac nad moim charakterkiem
szczery
nie moge sie przy nim nudzic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum