Co z tego, że moim ideałem z wyglądu jest szatyn o czarnych oczach, ciemnej karnacji jak bylam z facetami którzy byli calkowitym przeciwienstwem tegoż ideału?:)
Jesli chodzi o charakter to cenię inteligencję, poczucie humoru, odpowiedzialność, zaradność, czułość, szczerość i poglądy podobne do moich (jesli chodzi o zwiazek,seks itp).
Lubie facetów którzy wiedza czego chcą i dążą do tego.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 148 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-11-14, 23:38
możecie sie ze mnie śmiać ...
raz mi sięprzyśnił facet, nie widziałam go wcześniej na oczy ...w ogóle nie wiem skąd sięw moim śnie wziął ALE ... wiedziałam, czułam czy jak tam to nazwać że to jest TEN od którego lepszego nie ma - ideał. nie pytajcie po czym to poznałam bo nie wiem, w chwili obecnej pamietam tylko że miał króciutko ostrzyzone czarne włoski i w sumie na pierwszy rzut oka nie powalał na ziemię ... sen był niesamowicie wyrazisty ... no i dość długo go pamietałam
kristow1986 kiedyś czytałam artykuł na ten temat. Podobno mężczyźni, którzy maja ciemne włosy są uważani za pełnych temperamentu, a to właśnie cecha, której (w większości) szukają kobiety.
Od zawsze moim ideałem był wysoki brunet o zielonych oczach, ale zazwyczaj wychodziło na to, że lądowałam z szatynem lub blondynem hehe
Dość o wyglądzie, nie jest najważniejszy. Charakter za to ma kolosarne znaczenie:
opiekuńczy, chcę czuć się przy nim bezpiecznie
pełen temperamentu wierny, uczciwy
z poczuciem humoru
inteligentny (ach, umysł ścisły )
gotowy wesprzeć w trudnych chwilach
od czasu do czasu romantyczny
czuły
szczery
tolerancyjny
wyrozumiały
chwilami zwariowany
No ładnie, tylko gdzie tu takiego znaleźć<???>
_________________ "Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."
ja blondynów mam dość kikla razy sie na nich przejeczhałam zreszta... nie podobaja mi sie... ale kristow1986 faceci wola blondynki, kobiety brunetow i o co chodzi?
dlaczego w 95 % pojawaiją sie bruneci, czy to nie presja społeczeństwa i model socjalny idalnego mężczyzny?
Tak jak przedwmowczyni napisala . Najczesciej ludziom podobaja sie ludzie o innym kolorze włosów i oczu.
Ja od małego gustowalam w ciemnookich i ciemnowłosych.
Latynosi są dla mnie odzwierciedleniem mojego ideału, jesli o urode chodzi , chyba sie przeniose do nich Żadna tam presja , po prostu mam taki gust.
Nie mniej w 99% moi faceci byli blondynami .
no wąłnsie faceci nie patrza na kolor włosów, naprawdę jest nam to obojętne.
Tylko!
To jest włąsnie model socjalny , że tak ma wyglądać idealne kobieta - przez to większość mężczyzn wybiera blondynki, żeby być akceprowanym przez inncyh mężczyzn,tak samo robią kobiety wybierając brunetów, ale tak naprawde każdy,każda ma inwidualny ideał ( daltego podśwaidomie wybieraja to czego naprawde pragana a nie wybiera wyuczony model społeczeństwa ) Można to zauważyć na podstawie serialu Czterej Pancerni i Pies , kiedyś kobiety szalały za blodynami bo tak to wykreowały media. Coż jesteśmy bombardowani przez media i przeważnie to one za nas wybeirają to co nam się podoba.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 147 dni temu Posty: 324 Skąd: ???
Profil: Imię: Basia
Wzrost: 160
Włosy: blond
Partner: M.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-15, 18:35
brunet (bo z blondynów nie lubie złe wspomnienia )
oczka obojętnie jakie byle nie czerwone wyższy odemnie (czyli 160cm wzwyż)
zadbane dłonie i paznokcie
ładne ząbki krótkie zadbane włoski
nie za chudy nie za gruby lecz w sam raz
bez brody i wąsów
troche umięśniony
inteligentny!!!!!
ambitny
odważny
miły
romantyczny
zabawny szalony
i troche wredny tak jak ja
Mała, długa ta lista ......................a u mnie:
najlepiej brunet <ale to nie warunek> byle nie rudy ciemne albo zielone oczka
ładnie zarysowana sylwetka
ładny uśmiech,białe ząbki
zadbany i higieniczny uczciwy,zabawny,odważny,romantyczny,WIERNY!!!!!!!!!!!!!
zaradny
zakochany we mnie
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1047 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-11-20, 06:50
Wizualnie to ja chciałabym faceta o wzroście i sylwetce zbliżonej do M. Phelpsa, twarz Seana Kanana a jeśli nie jego to może Karla Ljungberga(bardzo byłoby fajnie ) No i mógłby nie zapominać o tym, że podoba mi się zarost.
Jeśli chodzi o charakter to chciałabym takiego wrednego facecika, ale z tak naprawdę dobrym serduchem, takiego przy którym czułabym się bezpiecznie, swobodnie, szczęśliwie. Fajnie by było też gdyby miał poczucie humoru(nigdy nie byłoby monotonii), takiego, który rozumie moje zmiany humoru, powinien być zaczepny no i przy tym stanowczy i .. nie chciałabym żeby był romantykiem, liczy się też wyczucie ruchu(taniec), inteligencja, ale to się łączy z poczuciem humoru, gentleman, żeby lubił moje koty-psoty, rozumiał moje pasje, obsesje, mój zapał do pracy i chęć odkrywania przeze mnie nowych rzeczy, musi być czysty pod każdym względem nieważne czy jego osobista higiena czy samochód, czysty pod KAŻDYM względem, powinien być aktywny, chciałabym też żeby potrafił mi wszystko jasno wytłumaczyć, wtedy kiedy ja sie denerwuje nawet tym, ze w sklepie już nie mogę spotkać swojej ulubionej pomadki .. Chciałabym żeby we mnie widział kobietę, żeby kochał mnie taką jaka jestem, nieważne jak wyglądam, co jem, co lubię a czego nie, chcę żeby mnie tolerował akceptował, moich znajomych i rodzinę również, żeby mówił co uważa o pewnych nawet moich sprawach, jego sugestie i rady byłyby dla mnie bardzo ważne. Ja po prostu chciałabym spotkać w swoim życiu MEŻCZYZNĘ z krwi i kości, zaradnego też.
Dużo aspektów pewnie pominęłam, ale to nieważne bo
Jewel napisał/a:
Jak dla mnie wybieramy sobie zawsze partnerów odwortność naszych ideałów i widzę to
To prawda, wyżej opisany mężczyzna wizualnie spodobałby mi się na pewno, cechy charakteru doceniłabym z pewnością, jednak jeśli chodzi o wygląd moją uwagę zazwyczaj przykuwają nie do końca piękni mężczyźni, ale którzy w swoim samym wyrazie twarzy są szalenie męscy, co nie oznacza, że piękni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum