Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasz facet a alkohol
Autor Wiadomość
Sara 
Zła Kobieta

Informacje:
Dołączyła 281 dni temu

Profil:
Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-27, 23:23   

Mój M. praktycznie w ogóle nie pije. Czasem, gdy sama mu wcisnę piwo, jak oglądamy u mnie jakiś mecz. Poza tym odkąd ze sobą jesteśmy [prawie 14 miesięcy], zdarzyło mu się wypić dwa, czy trzy razy. Nigdy z tym jednak nie przesadził, więc mam do niego w tej kwestii zaufanie :)

REKLAMA

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 260 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 21:55   

Z moim to katastrofa <help> jak sobie wiecej wypije to gada takie glupoty ktorych potem nie pamieta :-/ i mu glupio.
Lubi bardzo dyskutowac co mnie tez wkurza ok on wie bardzo duzo,ale niektorzy moi znajomi nie lubia dyskutowac i sie poddaja a on jest wtedy zadowolony.
Jak ja pije to tylko w domu wiecej jak gdzies idziemy to ja pije malo,bo bym go <ciah> <ciah>

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 230 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-03-10, 22:25   

To mój pije tylko w towarzystwie, czasem wypije piwo w domu, ale rzadko, w ogole ostatnio nie pije, bo jak mowi nie chce. A z kolei jak wypije wiecej to ja ie widze roznicy oprocz tego, ze ma rumience:)

Tilia 

Informacje:
Dołączyła 155 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 23:52   

Mój też pije w towarzystwie.W sumie nieczęsto spotykamy się ze znajomymi ;-) Czasem wypijemy sobie winko lub piwko we dwoje.Ale na szczęście nie przesadza z % :-D

malenka 
elegancko!!

Informacje:
Dołączyła 127 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 09:50   

Ech mój facet sam robi wina które potem pijemy na jakiejś imprezie czy wieczorkami :)
W sumie nie mam nic preciwko kiedy upija się raz na jakis czas , bo generalnie nie zachowuje się wtedy jakoś agresywnie czy złosiliwie tylko po prostu smiesznie :P A potem ze znajomymi opowiadamy sobie o tym anegdoty :P

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-11, 11:02   

Mój partner bardzo żadko pije alkohol głównie dlatego,że dużo jeździ samochodem.
Nawet jak skończy pracę to i tak zwykle musi "być pod telefonem" aby w każej chwili przyjechać do pracy jakby coś się wydarzyło.
Na czyiś urodzinach to ja go namawiam, aby coś sobie tam z mężczyznami wypił a ja pojadę samochodem.
Byłam z chłopakiem, który dużo pił.
To było bardzo smutne.
Z kimś takim niczego nie da się zbudować bo jak trzeba podjąć ważną decyzję to akurat jest na rauszu.
Uciekać od takch mężczyzn, chyba że..........się leczą

unifine 
smoczek jestem....

Informacje:
Dołączyła 130 dni temu

Profil:
Włosy: brunetka
Stan: mężatka
Partner: Arek
Wysłany: 2008-03-15, 21:38   

a ja mam radochę z Kochanie jak sobie popije - jest wtedy taaakkkiiii bezbronny - smiesznie to wygląda On 189 postura byczka a ja drobna żabka 170.....i dokuczam mu - bo wiem że radę dam :mrgreen: a jak się zdarzy że mocno podrinkuje - to rozbiera się od drzwi wejściowych i do łóżka wchodzi już śpiąc !!!!! Na drugi dzień nie nadążam z gotowaniem - na kacu moje Kochanie wpierdziela za dwóch..... :lol:

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-03-19, 12:44   

Mój R czasem sobie lubi wypić, nawet mu się zdarzyło parę razy przesadzić (ale nie żeby taczał się po ulicy!). Chodzi mi, że przesadzić, bo czasem jak wypije te trochę za dużo to się robi... taki... wredny. Czepia się i w ogóle nie wiem czasem o co mu chodzi... :-/

Ale na szczęście to się nie za często zdarza. Prawie w ogóle... :mrgreen:

A ja też lubię sobie czasem z nim wypić. Właśnie dziś może jakieś winko i filmy? :-P

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 235 dni temu

Profil:
Imię: sylwia
Wzrost: 171
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: Rafał
Wysłany: 2008-03-19, 12:51   

mój R. jak za dużo wypije to śmieje się, żartuje itp. ogólnie rzecz biorąc jest bardzo przyjemny dla otoczenia. do tego włącza mu się zawsze "aj lowju", łazi za mną i przytula się :-P

Sheer Rose 

Informacje:
Dołączyła 116 dni temu

Profil:
Stan: zniewolona-nieformalnie:)
Partner: Ł.
Wysłany: 2008-03-23, 13:15   

mój mężczyzna ogólnie nie pije, ale jak już mu się zdarzy to nagle staje się najgłośniejszy w towarzystwie, a najbardziej komiczne jest jak się chwieje i twierdzi, że "przecież nie jestem pijany" hihihi, chociaż czasem mnie denerwuje jak za dużo powie...

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 371 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-23, 13:24   

Sheer Rose napisał/a:
nagle staje się najgłośniejszy w towarzystwie
Cytat:
i twierdzi, że "przecież nie jestem pijany"

tego nie lubię...

Sheer Rose napisał/a:
chociaż czasem mnie denerwuje jak za dużo powie...

tego też nie
Radek ogólnie pije sobie normalnie, wychodzi z kolegami na wiochę na piwko, wypije dwa i idzie ;-)
Jemu i tak dużo nie trzeba ;-)
ale w wakacje jak była u mnie moja przyjaciółka, to został na noc u mnie, siedzieliśmy na balkonie i piliśmy wódkę..
no i powiedział za dużo... :/
a zła byłam! Jak wariat...

paulcia 

Informacje:
Dołączyła 100 dni temu

Profil:
Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-29, 09:03   

Mój R. mówi o sobie "smakosz piwa" :-x faktycznie piwem rzadko się upija, raczej go degustuje. Zdarza mu sie to najczęsciej na grilach i niestety na wypadach z kolegami z pracy :evil: ale za to oboje jesteśmy zwolennikami wiśnióweczki :mrgreen:

tatae

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 10:17   

moj mis ma dosyc slaba glowke :) szybko sie upija ale pozniej jest taki przytulasny i 2x bardziej zakochany we mnie wiec mi to nie przeszkadza hehe

Olciiia 
marzycielka

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Wzrost: 169
Włosy: ciemny braz
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-04-07, 10:29   

Mojemu tez za bardzo nie podchodzi alkohol i tez ma slabiutka glowe ale ja mysle ze to nie swiadczy o meskosci faceta i ciesze sie ze nie mam z nim takiego problemu

na imprezie ze znajomymi pijemy oboje ale znamy swoj umiar
najgorsze jest tylko to ze jak moj T odmawia to faceci moich kolezanek sie wkurzaja i pozniej jest takie ich gadanie "co to za facet" itp ale nas to nie rusza robimy to na co mamy ochote :-o

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-07, 10:40   

Jeśli chodzi o mojego ślubnego, to cóż...on właściwie nie pije wcale. Jesteśmy 10 lat po ślubie i naprawdę od wielkiego dzwonu uda mi się go namówić na lampkę wina wieczorkiem (ja za to uwielbiam wino). A wstawiony był 2 razy w ciągu tych 10 lat. Czasami myślę, że szkoda :-> bo on na rauszu jest fantastycznie dowcipny, rozgadany i ogólnie ok. :-)
Chociaż wiem, że z drugiej strony powinnam się cieszyć, że nie chleje 5 dni w tygodniu...

Odpowiedz do tematu