Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasz facet a alkohol
Autor Wiadomość
PdM 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-08-21, 21:32   

oj dziewczyny chyba przesadzacie to tylko piwo... ;)

REKLAMA

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 116 dni temu

Profil:
Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-21, 21:35   

Sączę właśnie droższego o 10gr Lecha :P

Amor vincit omnie - miłość wszystko zwycięża.

Kamila 
Kama

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171cm
Włosy: czarny
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-22, 04:42   

mi nie przeszkadza jak moj facet pije alkohol,dlatego ze prawie wcale go nie pije bo nie lubi za to ja lubie i chcialabym by czasem ze mna sie napil jakiegos winka czy cos a on nie chce bo jak mowi nie lubi alkoholu,czasem go sama namawiam by sie napil ale on nie chce,chociaz ciesze sie z tego mimo wszystko,bo wole by nie lubial alkoholu niz lubial,bo wiem ze czesto alkohol prowadzi do klotni i niemilych sytuacji a takze robi sie glupie rzeczy po alkoholu

fajna babka 
żmija

Informacje:
Dołączyła 152 dni temu

Profil:
Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-22, 13:44   

mój tomek czasem sobie piwo wypije, idzie z treningu albo siedzi z kolegami w barze i sobie wypije i jeśli jest to jedno piwko to sie nie wkurzam, czasem sam mówię mu by spotkał sie z kimś tam na piwko bo dawno sie nie widzieli, on wie ze tego nie lubię i zawsze jak jest trzeźwy nim wychodzi to mu mówię by nie przeholował i w miarę sie stosuje ... gorzej mam ma jakis imprezach bo tomek to tzw dusza towarzystwa gdy jest na tej imprezie sam z każdym wypije i często siedzi do samego końca co mnie wkurza bo upija sie wtedy przesadnie... gdy jesteśmy razem na tej imprezie i go proszę że chyba już mu starczy to czasem posłucha (najczęściej bo zawsze mu podaje przykłady jak sie czuł gdy mnie nie posłuchał) ... najczęściej działa zobaczymy co będzie jak zamieszkamy razem bo często chce isc na piwo za pewnymi osobami i wtedy zapomina o bożym świecie pije i mnie olewa mówi ze nie jest pijamy i zamawia kolejna kolejek już nie wiedząc która to .... boję sie ze im więcej czasu będzie ze mną spędzał im dłużej będziemy z sobą tym mniej będzie bardziej olewał już przestanie na to reagować ze proszę dlatego już teraz zaczynam z nim delikatne rozmowy takie jakby nie planowanie wymiany myśli... dlaczego sie boje że kiedyś zacznie bardziej pic (żyje w rodzenie z problemem alkoholowym)że mu nie bronie ze może chodzić ale ma uważać bo jak zacznie przesądzać czas pokaże jak skuteczna jest ta moje technika

Porzeczka8 

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-22, 20:45   

jezeli chodzi o mojego obecnego faceta to nie pija alkoholu poniewaz jest po wielu operacjach (pluca, wrzody itp.), nie mam tez roblemu z paleniem bo ani ja ani on nie palimy. Ale z alkoholem mamy delikatny problem. I wcale nie chodzi a niego ale o mnie. Czasami mam poprostu ochote wyskoczyc na piwko z kolezankami, a niestety pochodze z rodziny patologicznej (mam tylko matke tora jest alkoholiczka) i przy kazdej probie wyskoczenia na takie piwko ze znajoma moj facet mowi mi ze nie powinnam pic. Rozumiem ze boi sie zebym nie skonczyla taka jak matka, ale nie potarfie mu wytlumaczyc ze fakt ze moja matka nalogowo pije nie oznacza ze ja tez tak bede. :-/

blondynka 

Informacje:
Dołączyła 119 dni temu

Profil:
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-25, 18:56   

No niestety,ale nie dziwię się jemu,ponieważ na wiele przypadków to się później odzywa(głównie chodzi o geny).Bez urazy,ale to forum i mówię swoje zdanie.

AgA08 
kocham życie

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2008-08-29, 21:52   

a ja się dziwie. Jestem w takiej samej rodzinie. Owszem czasami lubie wypić sobie piwko, ale zdaża mi się raz na 2-3 miesiące. A geny może i robią swoje, ale jeżeli mój Misiek we mnie wierzy to nie ma nic przeciwko żebym wyszła gdzieć ze znajomą. Wkońcu on też wychodzi ze znajomymi. A to że człowiek ma taką a nie inna rodzine to nie skazuje go na katusze i znienawidzenie albo odciecie od swiata. Alkohol jet dla ludzi. A pity z uimarem nie szkodzi. Jezeli Porzeczka jest mądra to napewno nie popełni błedu matki

formoney 
sicky-shitty

Informacje:
Dołączyła 112 dni temu

Profil:
Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-09-02, 11:14   

Gdzies już pisalam przez co nie lubie alkoholu. Piwo jedynie i nie za często.
Więc facet raczej niepijący.

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 45 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Włosy: blond
Stan: singielka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-10, 08:39   

Nie przeszkadza mi to, bo nie pije dzien w dzien. Po tygodniu ciezkiej pracy "ma prawo" pójsc na impreze i wypić sobie . Zreszta ile on ma lat i kim ja jestem by czegokolwiek mu zakazywac? Tym bardziej , że nawet jakbym chciala nie ma takiej koniecznosci.

Sama pije dosc rzadko, alkohol jest dla ludzi o ile zna sie umiar .

Mój ojczym mial problemy , ale nie rzuca to cienia na moj stosunek do alkoholu.

Odpowiedz do tematu