Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 512 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-21, 15:46
krowka17 napisał/a:
Olciiia, haha to nie bylo picie :d wypilam sdobie jedno piwko od czasu do czasu
ekhem wcześniej pisałaś o topieniu smutków w alkoholu
Radosław mnie wkurza... po co on codziennie po pracy to piwo pije.. nie upija się, ale po kiego? jakoś mnie to drażni nie wiem czemu, jak mu się chce pić to niech sobie soczek wypije...
ciągle są o to kłótnie tzn małe, ale są
zaniepokojona napisał/a:
Marcin wypił 9 piw
toż to 10 w pełnym słońcu przy ognisku wypiłam onegdaj.. nie pytajta jakie konsekwencje były
zaniepokojona napisał/a:
Wie, że tego nienawidzę, a jednak nie chce zrezygnowac z alkoholu.
jakbyś uwielbiała czekoladę a on by jej nie trawił nie uważałabyś za "dziwne" że on zabrania ci jej jesć?
To on musi znać umiar i to on musi do tego dojść.. Tak mi się wydaje
Facety lubią czasem popić, ja też
Denerwuje cie samo to, że pije czy to jak go widzisz w takim stanie?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 512 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-21, 16:27
ta, ale po kiego pić je codziennie? ja tego nie rozumiem może ja jakaś nienormalna jestem ale jak piję to nie jedno nie dwa tylko.. więcej trochu :opps:
i tylko po to
nie lubię wina, do obiadu czy 'romantycznego wieczoru'
lubię piwo powiedzmy, tylko po co je pić codziennie?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 95 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-21, 16:34
cerrata, Ja lubię po całym dniu biegania , załatwiania kupić sobie zimne piwko i je wypić. Albo jeszcze lepiej zrobić sobie gorącą kąpiel i do tego zimne piwko.
Elegancja po prostu.
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-21, 16:41
A co za różnica czy wypije soczek czy jedno piwo na wieczór? Jak lubuje browca, to niech pije browca, Ty wolisz soczek, to wypij soczek Pijany chodzić nie będzie :]
[ Dodano: 2008-08-21, 17:42 ]
Chyba, że boisz się o rosnącą oponkę
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-21, 16:44
cerrata, moj mezulo tez lubi sobie wypic piwo.. nie mowie czasem mnie to drazni... ale co tam pozwalam mu haha ... widze ze jest zmeczony..i lubi sobie poprstu po calym dniu wypic zimne piwko... nie narzekam.. chyba ze widze ze zdarza mi sie prawie codziennie to cos tam mu powiem ze chyba nie musi pic piwa codziennie... bo ja tez lubie lody a codziennie ich nie jem... ... nie moge powiedziec bo PAwel raczej nie pije... chyba ze zdarza sie jakas okazja... ale tez niewiele bo poprstu on za duzo wypic nie moze... jzu wyczuwam ile jest w stanie wypic i przewaznie jak gdzies jestemy i widze ze ma dosc...to mowie: kochanie tobie juz wystarczy.. i faktycznie przznaje mi racje i poprstu wiecej nie pije...:P.. .a to jedno piwo wieczoremm a niech sobie wypije.. w koncu wszystko jest dla ludzi tylko trzeba znac umiar...
[ Dodano: 2008-08-21, 17:45 ]
Elodi napisał/a:
Chyba, że boisz się o rosnącą oponkę
dobrze ze mojemu oponka nie rosnie...:P...
ja nie lubie piwa wiec on nie ma ze mna takiego problemu... chyba ze mnie najdzie to uwielbiam baile wytrawne albo polslodzkie winko...uuuu bywalo ciezko haha
Wysłany: 2008-08-21, 16:55
cerrata, przecież nie chciałam obrazić. A jak tak to odebrałaś to przepraszam
Dla mnie jedno piwo na wieczór to nic złego. Jak facet jest zmęczony i twierdzi, że coś mu się należy za cały dzień, to niech już sobie wypije. Gdyby zabierał się za trzecie, to możnaby tu dyskutować. Ale po jednym? Zresztą nie wiem, to jest moje zdanie, ale jak Ciebie to złości, to możesz mu to wypominać, tylko pytanie, czy się będzie stosować
Wysłany: 2008-08-21, 16:56
PdM napisał/a:
jeszcze ja kazanie zarobię.
PdM napisał/a:
bo jest dobre? bo jest pyszne?
no ale cholera po kiego codziennie? Jakoś mnie to drażni
może dlatego też że mi się kojarzy z tym, że facet wraca z pracy, otwiera piwo i "podaj mi żarło kobieto"
hehe
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Wysłany: 2008-08-21, 16:57
Poza tym nie miałam na myśli, że Tobie oponka rośnie, tylko Twojemu partnerowi. A niektóre kobiety się boją o to, żeby przez piwo brzusio się nie powiększył za mocno.
Wysłany: 2008-08-21, 17:00
Elodi, jezu, nie przyjmuj się kobieto wiem o co ci chodziło i nie przejmuje się jego "oponką", może mieć nawet dwie, może mieć nawet wał przeciwpowodziowy jak ja nie przeszkadza mi to
Informacje: Dołączyła 235 dni temu Posty: 2505 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-21, 17:02
PdM napisał/a:
saja, o tak z tymi lodami to często spotykany argument, ja też lubię ale codziennie nie jem, nie piję.
ale wiesz... to takie porownanie tylko... ktore odzwierciedla moje podejscie do tych spraw.. nie mam nic przeciwko temu zeby wypil jedno piwo wieczorem... po pracy kiedy wraca jest zmeczony... wiem ze ma sporo biegania tym bardziej ze prowadzimy wlasna firme... ale czasem co za duzo to niezdrowo.... wiec argument z lodami wydaje mi sie trafny.. ja bardzo je lubie ale nie jem codziennie... wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum