A ja mailam takiego faceta, ze jak wyjechalismy na wakacje 2 lata temu pod namioty z jego znajomymi ( dodam ze byly dwie pary wsrod nich, ja i on oraz jeden z jego kolegow i jego dziewczyna)... pozostali to 3 chlopakow ktorzy byli sami... no i nie dosc ze ten jeden co byl z dziewczyna to ciagle z nia... ona do toalety on z nia, ona sie opalac on tez, ona do jeziorka on tak samo... a moj? noj wolał z kolegami... to piwko.. to jakis drineczek... zero spacerow i czasu ze mna;( zazdroscilam tamtej drugiej parze bo widac bylo jacy sa szczesliwi... a ja nie dosc ze bylam z jego znajomymi, to najczesciej wlasnie z ta para... a do toalety jak przyszlo isc przez lasek to zawsze musialam sama, pozniej juz ta druga para jak widziala ze sie wybieram, to ten chlopak sam mowil do dziewczyny ze idzie ze mna i ja zabieral, zebym wieczorami sama nie musiala... a "moj" przy ognisku albo grillu z kolegami i alkoholem...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 156 dni temu Posty: 17
Profil: Imię: Laska
Wysłany: 2008-08-06, 10:22
Mój nie pije...NIC od prawie trzech lat.Niestety nie umiał pić alkoholu i pił go zdecydowanie za dużo i za często,dlatego postawiłam warunek...albo ja albo alko...no i mam,zero imprez,wesel itp. Ale mam za to spokój i drugi raz zrobiłabym tak samo. W końcu to dla jego dobra...
Ostatnio zmieniony przez Laska 2008-08-06, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 1857 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 19:09
No mój sobie od czasu do czasu skoczy na piwko z kolegami, a jak już skoczy to potrafi się pilnować, no ale zdarza się, że wróci do domu podchmielony, to w kółko powtarza, że kocha mnie ponad życie i słodko to brzmi. Z trudem już wypowiada słowa, ale ciągle powtarza Razem jak wychodzimy to też razem podrinkujemy lub popiwkujemy, ale ja bardzo mało piję, bo głowa słaba no i nie mam jakiejś wielkiej potrzeby picia. Generalnie nie złoszczę się jak M. na piwko, bo na szczęście robi to z umiarem
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 12:37
Mój lubi się napić i ja zresztą też.Ale w każdy razie jak pije,a ja jestem obok to o mnie nie zapomina.Mnie to czasem śmieszy jak on coś po alco żartuje tylko myślę,że to dlatego,że sama tez jestem po alco.W każdym razie nie mamy z tym żadnych problemów:)
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-18, 13:50
My od czsu do czasu dla relaxu w upalny dzień walniemy po piwku:) Ja osobiście bardzo lubię wino ale tylko czerowone i połwytrawne ale nie typu "Leśny dzban" czy "Bełkot" hehe
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 143 dni temu Posty: 427 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-20, 14:25
My z moim chłopakiem lubimy imprezować. Czasami wyskoczymy sami lub ze znaomymi do baru. Czasami jest to jakaś impreza w klubie albo np. grill ze znajomymi.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 177 dni temu Posty: 444 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-20, 20:08
A ja się ostatnio załamałam... Marcin wypił 9 piw (dowiedziałam się nie od niego, tylko od jego kolegi). Wie, że tego nienawidzę, a jednak nie chce zrezygnowac z alkoholu. Nie wiem już jak mam z nim rozmawiac. Poszłam na kompromis kiedyś, żeby pił 2 piwa tygodniowo i oto co z tego wyszło
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 143 dni temu Posty: 427 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-20, 22:24
zaniepokojona, hmmm... ja z doświadczenia wiem , że facetom po prostu nie robi się limitów. Bo kończy się to tak jak u Ciebie. I tak robi swoje za Twoimi plecami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum