Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Warto czekac ???
Autor Wiadomość
angik1683 

Informacje:
Dołączyła 1070 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-03-16, 20:31   

dziewczyny trzymajcie sie tematu

ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko -> www.bejbi.net

REKLAMA

justyna00 
Jutunia:*

Informacje:
Dołączyła 700 dni temu

Profil:
Wzrost: 171 cm
Włosy: blond
Stan: panna:)
Nastrój:
chora

Wysłany: 2009-03-26, 18:27   Warto czekać???

Pmóżcie mi bo nie wiem co robić:( On<26L.> Ja<19L.>
Jestem z chłopakiem miesiąc i tak naprwade nic do siebie nie czujemy... i co prawda męczy mnie to:(
Gdy pytam go co do mnie czuje słysze: "Dobrze mi z Toba" i tłumaczy sie ze on nie potrafi sie szybko zakochać... Ja tez nic do niego nie czuje ale co prawda za nim tesknie gdy go dłuższy czas nie widze (z wzajemnością)... Ale meczy mnie to że czy powinnam czekać na miłość? Bo jeśli teraz nic do niego nie czuje to czy możliwe jest ze zrobie to pozniej... On mówi ze potrzebuje duzo czasu... a ja sie boje ze ja sie w nim w końcu zakocham a on potem mi powie ze nic z tego nie bedzie... Powinnam ryzykować? Proszę, odpiszcie szybko:)

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 778 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-03-26, 18:32   

mamy juz taki temat i mysle ze Pani Moderator przeniesie :)
Moim zdaniem poczekaj jeszcze moze milosc przyjdzie? skoro dobrze Wam ze soba i tesknicie... To cos do siebie czujecie na pewno sie lubicie a moze sie zrodzi milosc? Jesli jestem cierpliwa poczekaj :)

Tilia 
nocny marek :)

Informacje:
Dołączyła 953 dni temu

Profil:
Partner: Misiak

Wysłany: 2009-03-26, 19:59   

justyna00 napisał/a:
Jestem z chłopakiem miesiąc i tak naprwade nic do siebie nie czujemy...

Więc dlaczego zdecydowaliście się na związek?

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 869 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-03-31, 22:29   

Teraz wiem ze nie warto tylko czekac, ale tez nie warto wierzyc w milosc. Nie ludzcie sie. Ja juz przestalam.
... gdy już ich zabijesz
3.Mów tylko prawdę...
...wtedy, gdy nie będziesz miał innego wyjścia.
4. Nie wahaj się poświęcać...
...innych, gdy korzyść jest tego warta

tina 

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-01, 11:56   

bardzo smutno to brzmi jak czytam, ze mlodziutka dziewczyna pisze NIE WARTO...

a ja WAM powiem - WARTO!!!!!!!!!

nie warto zas byc z kims, do ktorego sie nic nie czuje, albo czuje sie przywiazanie i mysli, ze to milosc. TYLKO STRATA CZASU!

Warto czekac na uczucie, na pierwsze drgniecie serca i to szczescie wyplywajace z przekonania: TO TEN WLASCIWY.

Ile warto czekac i szukac? Nawet i 20 lat :) Moge sie zalozyc, ze z takim podejsciem do zycia szybko znajdziecie druga polowke :)

666ilonka777 
I & P

Informacje:
Dołączyła 770 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Partner: Przemuś :*
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-04-01, 11:59   

bo zawsze jest tak, ze jak jest jakas klotnia, padna malo przyjemne slowa ze strony drugiej osoby to od razu slowa NIE WARTO, bez sensu jak dla mnie, trzeba rozmawiac i to duzo dzieki temu naprawde mozna duzo zdzialac

Roxi 

Informacje:
Dołączyła 723 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-02, 13:55   

tina, 666ilonka777, zgadzms ię z Wami.Jak najbardziej warto jest czekać!! I trzeba rozmawiać o problemach! Nie można od razu jak się problemy pojawiają mówić że nie WARTO!! A że Mirabelka się pogodzi ze swoim to się wie ;-)

Madziuś 

Informacje:
Dołączyła 658 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-04-16, 19:43   

Jestem za tym,że warto czekac na tą jedyną,prawdziwą miłośc.
Na odpowiedniego partnera,który da nam tego czego potrzebujemy.
Będziemy się przy nim czuli bezpiecznie,i niczego przy nim nam brakowac nie będzie.

Black_Angel 

Informacje:
Dołączyła 822 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-17, 11:10   

az serce placze kiedy tak mlode osobki zadaja takie pytania....
bylam z kims dla bycia... z przywyczajenia... bo juz blisko 30stki... bo juz nikogo nie znajde, bo juz jestem stara, brzydka i nie ma co lepiej zosta c z tym co sie ma... i wiecie co TO NIE PRAWDA!!!! warto czekac, az sie poczuje te motylki w brzuchu... nawet jesli juz sie w to nie wierzy... to sie zdarza!!! sama jestem przykladem dziewuszki wiec... USZY DO GORY :mrgreen:

Marzycielka24 
czas zmian

Informacje:
Dołączyła 659 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-17, 14:26   

tina napisał/a:
Ile warto czekac i szukac? Nawet i 20 lat Moge sie zalozyc, ze z takim podejsciem do zycia szybko znajdziecie druga polowke

Trzeba jednak też założyć, że czasem mozna nie znaleźć tej prawdziwej miłości czy drugiej połówki i wcale....

Jednak jedno jest pewne- nie warto być z kimś dla samego bycia. Lepiej nauczyć się być samemu i siebie pokochać a wtedy gwarantuje, że jak jednak ta miłość się pojawi to siebie lubiąc łatwiej w związku z drugą osobą będzie....

Wczoraj to już historia, jutro to tajemnica, ale dzisiaj... Dzisiaj to dar losu, a dary są po to, żeby się nimi cieszyć...

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 738 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2009-04-17, 17:03   

Marzycielka24 napisał/a:
[
Jednak jedno jest pewne- nie warto być z kimś dla samego bycia. Lepiej nauczyć się być samemu i siebie pokochać a wtedy gwarantuje, że jak jednak ta miłość się pojawi to siebie lubiąc łatwiej w związku z drugą osobą będzie....
zgadzam sie z tym , nie rozumiem osób , które sa z kims tylko dlatego ze nie chca byc same. miałam koleżanke na stufddiach , która była z facetem , który jej nie szanował , bo miała kompleksy i bała sie byc sama.

hosia 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Wzrost: 166 ;)
Włosy: brązowe
Stan: panna:D
Partner: Adam
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-04-19, 11:54   

miałam troszke podobna sytuacje mój A. zakochał sie we nie prawie odrazu a ja dopiero po 3 miesiacach i jak narazie wszystko jest super . dlatego tez podchodzę do tego tak ze miłość ta prawdziwa a nie zauroczenie przychodzi z czasem trzeba nad nim pracować by sie to ziarenko rozrosło w naszym serduszku aż wkoncu rozkwitnie:)

lulu 

Informacje:
Dołączyła 531 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-04-27, 14:28   

to może ja coś od sibie dołożę :)
oczywiście, że warto czekać :) Ja np. jestem osobą, która nie ufa mężczyznom od razu, po prostu nie umiem. Nie ufam, nie wierzę i potrzebuję czasu. Ale myślę, że gdy człowiekowi zależy, by ktoś czekał, przy odpowiedniej rozmowie można się doczekać. Mam na myśli, że zarówno ja się bałam - że skoro nie ufam i nie wierzę, to po co ktoś ze mną ma byc:P, jak i Mój się bał - że znów go baba zdradzi. Dlatego przy odpowiedniej rozmowie daliśmy sobie troszkę czasu, żeby się dotrzeć odpowiednio. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą 2,5 roku. Tylko dlatego, że umiemy ze sobą rozmawiać, umiemy mówić o swoich obawach i warto czekać na odpowiednie rezultaty. Nauczyliśmy się sobie ufać i wierzyć w siebie i miłość ciągle kwitnie i rośnie. Ciągle uczymy się czegoś nowego od siebie. Moim zdaniem to piękne nie móć od razu być extra :) Wtedy każdy dzień jest piękniejszy od poprzedniego, gdy uczymy się od siebie, gdy się poznajemy, zakochujemy, kochamy...to cudowne, że tego od razu nie można mieć! Warto czekać i na tego Jedynego, bo po co się oszukiwać i oszukiwać inną osobę. A nawet jeśli nic z danego związku nie wyjdzie, to przecież zawsze czegoś się uczymy o innych, od innych. Ludzie są wspaniali, nawet jeśli przykrość czasem nam sprawiają, nawet jeśli jeszcze nie rozkwitła miłość. Nasionko powoli dojrzewa :)
Za to jak pięknie kwitnie! Warto czekać i cieszyć się kolejnym dniem :)

z1utka 

Informacje:
Dołączyła 500 dni temu

Profil:
Imię: SYLWIA
Włosy: CZARRRNE
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2009-04-28, 20:08   

Cześć. Myślę, że powinnaś czekać na tego kogoś kto Cię zauroczy i rozkocha w sobie. Będziesz czuła, że to jest własnie miłość Twojego życia. :)

Dwoje ludzi spotyka sie przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe zycie. :) Warto poczekać by potem mieć swą wymarzoną drugą połówkę.

Odpowiedz do tematu