Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-16, 18:33 wanna czy prysznic?
wanna czy prysznic?
co wedlug was jest lepsze
dluga,goraca,aromatyczna,relaksacyjna,przyjemna kapiel czy
goracy,szybki prysznic?
Ja uwielbiam dlugie,gorace kapiele,a zwlaszcza zima
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-11-16, 18:38
Wielu ludzi nie ma wyboru pomiedzy wanna a prysznicem
My w tej chwili mamy tylko prysznic choc na wanne narozna (nasze marzenie) jest miejsce ale nie chcemy ladowac jej do nienaszego mieszkania dlatego nie kupujemy ale kiedy bedziemy mieli swoj dom to bedzie wanna i prysznic. Ja nie moge i tak siedziec w goracej wodzie bo mi sie slabo robi itd. ale od czasu do czasu wskocze glownie to P. chce ta wanne. A prysznic tez bedzie bo ja lubie
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Ja mam dwie łazienki i w każdej jest wanna i prysznic
ale według mego osobistego zdania to ja wolę zdecydowanie wannę, mogę się wygrzać i zrelaksować. A gdy zawsze wychodzę spod prysznica to mi potem zimno :p
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Mam wanne ale oczywiście marzy mi sie prysznic po pierwsze z racji oszczednosci przy prysznicu zuzywa sie mniej wody a po drugie jakos tak szybciej mi sie wydaje bo w wannie to czlowiek siedzi czasami i siedzi
mamy tylko prysznic, w 90% jestem z niego b. zadowolona, ale czasem marzy mi się długa gorąca kąpiel w wannie pełnej piany...no ale w mieszkaniu nie ma takiej możliwości....a szkoda
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-11-17, 07:29
zdecydowanie wanna, pianka, olejki, jakas ksiazka albo gazeta i moge sie wygrzewac.a jak mam ochote to moge brac prysznic w wannie. gdybym miała swój dom i trochę miejsca w nim to pewnie, że chciałabym mieć i wannę i prysznic, ale warunki mieszkaniowe w bloku to wykluczają
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 08:49
ja wole prysznic bo mozna brac kilka razy dziennie i nie koniecznie gorący moczyc tez sie lubie ale tylko czasem woda droga czasu mało no i lezenie w za ciepłej wodzie nie jest zdrowe ( tak sobie tłumacze zeby mi przykro nie było )
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-17, 13:23
Ja zdecydowanie jestem zwolenniczką wanny...
uwielbiam tak leżeć i leżeć pośród piany
cerrata napisał/a:
jak ja się w w wannie rozłożę, to tylko dolewam gorącej wody i siedzę z 40 minut
dokładnie tak jak ja
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-18, 14:36
Anija napisał/a:
cerrata napisał/a:
jak ja się w w wannie rozłożę, to tylko dolewam gorącej wody i siedzę z 40 minut
dokładnie tak jak ja
ale jakie to wspaniałe uczucie, jak ci się wszyscy do łazienki dobijają, a ty.. oaza spokoju leżysz w wannie i parujesz
a jeśli chodzi i czas to szybki prysznic też można wziąć w wannie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-18, 19:47
Cytat:
a jeśli chodzi i czas to szybki prysznic też można wziąć w wannie
Dokładnie, ale ja rzadko to robie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-19, 11:21
Ja jestem zdecydowanie za wanna, bo prysznic można mieć i przy wannie. Tyle, że nie wszędzie wannę można mieć. I wtedy pozostaje prysznic.
Ale mi się powiedziało
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum